vineri, 3 mai 2013

Noutăți Focus Sat privind oferta "2 STB-uri pe un abonament" - Valabilă și pentru clienții noi ?

Va aducem in premiera inca o informatie pentru fanii DTH-ului Focus Sat. Aceasta nu este publicitate mascată, am primit informatiile de la un cititor anonim care a folosit formularul de trimitere articole de aici ( cititor care a avut bunavointa sa ne trimita spre publicare aceste informatii si ii multumim pe aceasta cale) si ne-am gandit ca vor fi bucurie in plus pentru dvs. aceste noi date.

Noul produs Focus Sat se numeste "Două STB-uri pe un abonament" si se pare ca ar fi valabil doar pentru abonatii noi. Pentru abonatii vechi e posibil a se aplice o alta informatie pe care am primit-o anterior de la alt cititor si despre care am discutat in premiera aici si ca zvon care pare ca se confirma, in articolul de aici.

Începând cu această luna mai 2013, în oferta Focus Sat va fi introdusă posibilitatea abonatilor noi de a avea doua receptoare pe acelasi "abonament".

In cursul saptamanii viitoare vor ajunge la instalatori cartelele de activat si contractele de abonat în format vechi si nou.

Acestea vor putea fi utilizate din momentul recepționării lor.

În prima etapă, pana la epuizarea stocului de tipizate vechi, se vor folosi ambele tipuri de contracte de abonat. Dupa epuizarea stocului de tipizate vechi, la toate tipurile de activari se va folosi tipizatul nou.

Activarea echipamentelor se face cu noua cartelă verde G4.

Această cartelă va avea 2 opțiuni de activare, pe principiul SMS-ului:

Prima opțiune asigură vizionarea  4 luni Familia, 3 luni Mozaic si 1 luna Cinema. Se va folosi in cazul in care ambele receptoare sunt SD

A doua opțiune asigură vizionarea  4 luni Familia, 2 luni HD, 1 luna Cinema si o luna Mozaic. Se va folosi in cazul in care un receptor este SD, iar celălalt este HD.

Avantajele noului produs vor fi urmatoarele:

Nu vor exista costuri suplimentare (chirie pe al doilea receptor)

Activarea oricarui pachet suplimentar (Mozaic, Sport, Cinema, Filmbox, Panonia, HD) va functiona in aceleasi conditii ca ale pachetului Familia, adica se oferă vizionarea continutului pe doua receptoare doar cu  o singură plată.

Se păstreaza acelasi sistem prepaid, clientul controlându-si cel mai bine costurile în functie de sumele disponibile in fiecare luna.

Pretul de vanzare a cartelei de activare G4 catre clientul final va fi de 350 - 400 RON, in functie de mai multe situatii ( manopera de exemplu, distanta fata de client etc). Cartela nu va avea pretul inscripționat. Deci cam atat va costa clientul ca pret final pentru toata instalarea si primirea echipamentelor.

Pentru cei care opteaza sa aleaga doar un singur receptor, va ramane activa oferta actuala Focus Sat.


11 comentarii despre subiectul „Noutăți Focus Sat privind oferta "2 STB-uri pe un abonament" - Valabilă și pentru clienții noi ?”:
Anonim

mult ,mult prea tarziu...

Anonim

atata timp cat digi va avea liga 1,nu va avea nici o sansa focus,pot da si 4 receptoare!DEGEABA!

Dark

Niciodata o oferta nu e prea tarziu.

Anonim

ai dreptate!80% din abonatii prin satelit sunt microbisti!s-au abonat ptr fotbal!

Dark

Pentru mine nu e valabila remarca. Nu suport fotbalul, pentru ca fotbalul din Romania este ZERO impuscat. Iar fotbal de la alte echipe din strainatate nu ma pasioneaza. Eu ma uitam la fotbal daca exista patriotism la echipele de fotbal romanesti, sa lupte pentru mandria tarii, iar eu sa le sustin efortul dus la limta pe care l-ar fi depus.

Pe mine unul ma intereseaza programele HD, sa vad imagini frumoase, reconfortate si de calitate. Fotbalul pentru mine zero. Si pentru toti din zona mea, cu exceptia a 1-2 microbisti care altceva nu inteleg de la televizor decat fotbal, 90% din cei care ii cunosc cu abonament la DTH nu l-au facut pentru fotbal.

marian

cred ca si costurile sunt cam mari pentru a atrage noi clientii...

Anonim

Clienti sunt care pleaca de la Digi si care nu dau 2 bani pe liga, ca vanzator Focus sat pot sa va asigur ca aproape de un an de cand au scos antenele de la digi tv vanzarile Focus au crescut.

Anonim

Si daca am receptoare alma ,se pot achizitiona cardurile?

Anonim

DA asa e au crescut .Sa vedem cind rcs-ul va cabla toata tara mai vedem atunci!! in plus va aparea si DVB-T.

Anonim

Eu am batut cimpi la focussat de acum 3-4ani nici nu mau bagat in seama si acum vin cu doua stb-uri cam tirziu , citi mai sunt care vor DTH foarte putini ,concurenta e mare pe unde a cablat DIGI au sarit FOCUSUL in SUS

Anonim

nu dau nimic in plus aceasta e o diversiune

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile