duminică, 28 aprilie 2013

Trimitere comunicate și alte informări pentru presă

HD Satelit este un blog în limba română, dedicat pentru cititorii din România, pasionați de telecomunicații și media, dar și de tehnologii, știință și IT. Informațiile oferite prin intermediul website-ului hdsatelit.com sunt pozitive, constructive, educative și verificate, iar titlurile sunt exacte și foarte informative. 


Invităm orice companie, autoritate, agenție de PR sau organizație de telecomunicații, media, IT sau tehnic (inclusiv televiziuni, posturi de radio, servicii VOD, comunități și alte entități din domeniile menționate) să includă adresa de email  în lista emailurilor către care trimit comunicate, informări de presă și alte materiale, pentru a fi publicate GRATUIT pe HD Satelit. 

Această adresă de email nu este destinată pentru propuneri de afaceri și nici pentru oferte de publicitate sau de altă natură (HD Satelit România nu este o companie, ci un blog personal). De asemenea, pentru a menține imparțialitatea, nu am publicat niciodată și nu publicăm advertoriale plătite. Ne prezentăm scuzele în această privință și vă rugăm să nu ne contactați pentru colaborări cu plată, ci doar pentru trimiterea de comunicate în scopul publicării în mod gratuit.

Mai multe detalii despre blogul HD Satelit România găsiți AICI.


Top 5 articole în ultimele 7 zile