miercuri, 11 aprilie 2018

În aprilie, la televiziunea Extreme Sports

Și luna aceasta Extreme Sports pregătește ceva special, cu dedicație pentru amatorii de sporturi pline de intensitate și adrenalină. În a doua parte a lunii, vă invităm să descoperiți pe micile ecrane episoade noi din „Campionatul de lupte extreme EFC Africa” (producție 2017), „Turneul Dew, cele mai importante momente” (producție 2017) și „Campionatul Profesionist de Rodeo” (ediții din 2015 și 2016), anunță televiziunea Extreme Sports printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Descoperiți mai multe detalii din culisele celor trei producții, mai jos.

„Campionatul de lupte extreme EFC Africa”, câte două episoade noi, de la ora 22:35, pe 21 și 22 aprilie. Campionatul de lupte extreme (Extreme Fighting Championship) a fost descris de presa internațională drept unul dintre cele mai bune campionate de Arte Marțiale Mixte din lume. Evenimentul atrage anual atenția fanilor entuziaști, dedicați și pasionați din întreaga lume. Emisiunea de față aduce laolaltă cele mai importante momente din EFC Africa, cea mai mare competiție de gen de pe continentul african. Până acum, EFC Africa a organizat 67 de evenimente de acest tip și în jur de 794 de meciuri. Pe lângă episoadele în premieră, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 22:30, puteți urmări câte un episod din edițiile trecute (2015 și 2016).

„Turneul Dew, cele mai importante momente”, câte un episod, de luni până vineri, de la ora 19:50, în perioada 24 – 27 aprilie. Vă aducem cele mai bune secvențe din Turneul Dew, direct pe canapeaua dumneavoastră de acasă! Emisiunea prezintă cele mai bune momente din seria de turnee marca Dew, la care sunt prezenți cei mai buni skateboarderi, snowboarderi, schiori, sportivi, fani și branduri pasionați de sporturile albe.

„Campionatul Profesionist de Rodeo”, de luni până vineri, un episod, de la ora 15:15; în weekend, câte două episoade, de la ora 18:55. Sport extem american prin definiție, rodeo a luat naștere pe câmpiile unde erau crescute vitele în Spania, Mexic, apoi America Centrală și SUA. Prima competiție de gen a fost organizată în 1882, când legendarul Buffalo Bill Cody se întrecea cu alți cowboy, la North Platte (Nebraska). Cum arată acum atmosfera în cadrul celui mai mare concurs de gen, campionat periculos și plin de adrenalină? Descoperiți numai pe Extreme Sports!


Niciun comentariu despre subiectul „În aprilie, la televiziunea Extreme Sports”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile