miercuri, 10 ianuarie 2018

Orange Moldova a ales sistemul de acces condiționat Adaptive Sentinel de la Viaccess-Orca

Orange Moldova a lansat o nouă ofertă de televiziune utilizând CAS (sistemul de acces condiționat) Adaptive Sentinel de la Viaccess-Orca, împreună cu receptoare de la Hi-Global Technology și module CI+ de la Neotion.

Ludmila Nistorica, CMO la Orange Moldova, a precizat: "Orange a achiziționat recent Sun Communications, cel mai important operator de cablu din Moldova. Obiectivul nostru a fost să oferim clienților mai mult decât servicii mobile. De la lansarea noului nostru serviciu de televiziune, clienții de telefonie mobilă au acces la oferta noastră de 171 de canale, dintre care 26 sunt în HD. Colaborarea cu Viaccess-Orca și partenerii noștri a grăbit acest proces, ajutându-ne să intrăm rapid pe piața de televiziune cu plată și să lansăm noi servicii inovatoare, inclusiv oferte convergente de televiziune, Internet și telefonie mobilă."

Chem Assayag, de la departamentul de marketing și vânzări al Viaccess-Orca, a adăugat: "Fiind singura soluție de criptare atât cu smartcard, cât și fără smartcard, Adaptive Sentinel este cea mai bună alegere pentru Orange Moldova, în ceea ce privește garantarea unei flexibilități ridicate și a unei perioade scurte de timp pentru comercializare. Soluția noastră de acces condiționat, combinată cu receptoarele Hi-Global Technology și modulele CI+ de la Neotion, pune Orange Moldova într-o poziție excelentă de creștere a bazei de abonați, respectând cerințele stricte de securitate pentru conținutul premium".

Serviciile Orange Moldova sunt denumite "TV Acasă" și sunt disponibile digital prin cablu (DVB-C), deocamdată în Chişinău, Ialoveni, Bălţi şi Cahul, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe, pentru persoane fizice.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange Moldova a ales sistemul de acces condiționat Adaptive Sentinel de la Viaccess-Orca”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile