luni, 23 octombrie 2017

Televiziunile Duna World și M5, în grila UPC România

Operatorul UPC România a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu posturile tv publice maghiare M5 ( pe poziția EPG 761 ) și Duna World ( pe poziția EPG 762 ), în pachetul Panonia.


Duna World este un serviciu de televiziune internațional al televiziunii publice maghiare Duna Televízió, ambele parte a MTVA ( o asociație a patru servicii media publice din Ungaria ). Postul tv difuzează un mixaj din programele Duna TV, dar și emisiuni speciale destinate diasporei maghiare din Europa, America de Nord, Australia și Eurasia (Rusia, Belarus, Armenia, Kazahstan). Sunt transmise știri și programe de actualitate, precum și spectacole din cultura maghiară, inclusiv teatru, muzică, filme și multe altele.

M5 este o televiziune lansată în Ungaria în anul 2016, parte de asemenea din MTVA. M5 difuzează știri despre cultură, emisiuni educaționale, documentare, filme de artă.


7 comentarii despre subiectul „Televiziunile Duna World și M5, în grila UPC România”:
Anonim

un lucru bun poate pria sii alti operatori aceste posturi rcs rds

Anonim

Posturile tv de limba maghiara ar trebui difuzate numai regional. Aceeași propunere o am și pentru cele de limba română de tip digi24-craiova, constanța etc. ele furnizând știrri cu caracter local, deci audienta este limitată.

Anonim

Aceste posturi sunt in pachetul Panonia.

Marius

Acestea sunt codate?

Anonim

Pai sunt in pachet separat, normal ca sunt codate pentru cei care nu sunt abonati la acel pachet Panonia.

Anonim

Inca mai asteptam posturile de la Focus Sat din pachetul Panonia.

Anonim

O să le aștepți mult și bine. Cu greu au introdus astea 2. FocusSat are 35 deci asta înseamnă că ar trebui să introducă 13 canale ungurești pe cablu ceea ce nu se va întâmpla niciodată. :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile