luni, 16 octombrie 2017

Cine Europa și Minimax cheamă copiii la cinema, la animația „Sus ancora! Elias și secretul din marele port”

Pe 13 octombrie, Cine Europa și Minimax a lansat în cinematografele din întreaga țară lungmetrajul animat „Sus ancora! Elias și secretul din Marele Port” (2017, Norvegia), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Producția este inspirată de un personaj binecunoscut copiilor din țara nordică încă din anii ’90: Elias este o bărcuță de salvare, creată în 1999 de scriitorul Alf Knutsen, care a devenit populară pe plan local și datorită unui serial TV animat, a unor filme și jocuri video.

În pelicula distribuită în cinematografele din România de Cine Europa, în parteneriat cu Minimax, bărcuța Elias salvează un vapor din orașul vecin, Marele Golf, și apoi i se oferă un post acolo. Se mută aici, își lasă în urmă prietenii și descoperă la fața locului o bandă locală, care face excavări ilegale, în căutarea unui metal care poate influența vremea. Nu trece mult timp și Elias cere ajutorul vechilor săi prieteni, pentru a înfrunta aventurile de pe apele învolburate.

Filmul este o animație pentru întreaga familie, care amintește de seriile Pixar „Mașini” și „Avioane”. Va rula în format 2D, dublat în limba română, din 13 octombrie, în cinematografele din toată țara. Pe pagina de Facebook Minimax, se pot câștiga invitații la film.


Niciun comentariu despre subiectul „Cine Europa și Minimax cheamă copiii la cinema, la animația „Sus ancora! Elias și secretul din marele port””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile