vineri, 23 iunie 2017

Windows 10: Task Manager va afișa informații despre utilizarea resurselor plăcii video

Pentru cei care utilizează Task Manager în Windows 10 pentru PC, Microsoft va include informații despre utilizarea resurselor plăcii video (GPU), începând cu versiunea 16226. Task Manager va afișa informații despre utilizarea resurselor pentru fiecare componentă GPU separată ( inclusiv pentru 3D și codarea / decodarea video), precum și statisticile de utilizare a memoriei grafice. Vor fi de asemenea prezentate informațiile despre utilizarea GPU pentru fiecare proces.

Următoarele actualizări de Windows 10 vor aduce zeci de funcții noi, dintre care vom enumera doar câteva.

De exemplu, în Microsoft Edge va exista un control mai bun pentru închiderea filelor, butonul X fiind afișat chiar și atunci când un JavaScript (de exemplu utilizat pentru o fereastra pop-up) blochează închiderea.

Va fi adăugat suport pentru cele mai recente actualizări Unicode Emoji 5.0, va fi îmbunătățită tastatura touch ( Touch Keyboard ) în mai multe limbi ( inclusiv în română ).

Windows Sonic, disponibil în actualizarea Windows 10 Creators, va fi mai simplu de activat. Conectați o pereche de căști, faceți clic dreapta pe pictograma de sunet din zona de notificare și selectați "Sunet spațial" pentru a alege formatul preferat. Din acest meniu se va putea configura de asemenea 5.1, 7.1 sau Dolby Atmos pentru Home Theater.

Va exista o pagină nouă pentru setările pentru control la distanță. Se va putea activa Desktopul la distanță și va fi configurabil din Setări> Sistem> Desktop la distanță. Astfel, va fi mai simplu de stabilit o conexiune la distanță la PC-ul dvs, incluzând de asemenea multe setări noi.

Va fi îmbunătățită experiența de actualizare: de exemplu, dacă o actualizare a eșuat, pentru ca utilizatorul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat, va fi afișat un text simplu ce va descrie eroarea întâlnită, nu doar codul de eroare.

Calculatorul Windows-ul va primi și funcție de convertor valutar.


Niciun comentariu despre subiectul „Windows 10: Task Manager va afișa informații despre utilizarea resurselor plăcii video”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile