marți, 27 iunie 2017

Orange, parteneriat cu Luc Besson pentru blockbuster-ul verii, "Valerian și Orașul Celor o Mie de Planete"

Orange anunță un nou parteneriat care asigură atât partea de investiții pe zona de producție, pe zona de marketing, cât și pe zona de sponsorizare pentru lansarea mult așteptatului film a lui Luc Besson, "Valerian și Orașul Celor o Mie de Planete", precizează compania Orange printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Exclusivități pentru fanii din România

Fanii filmului Valerian din România vor avea șansa de a câștiga bilete la premiera de la Paris. Pentru a putea câștiga aceste premii, fanii vor fi invitați să accepte provocarea de a naviga la bordul navei spațiale Intruder. Cei care vor reuși să navigheze mai mult de 100.000 de km vor intra în tragerea la sorți pentru o excursie VIP pentru 2 persoane la Paris, la premiera filmului. Peroada de înscrieri este între 1 și 7 iulie. Mai multe detalii sunt disponbile accesând https://valerian.orange.com/?lang=ro.

Conținut excusiv și competiții pe OrangeSponsorsYou.com

Începând de azi, pe platforma OrangeSponsorsYou.com, fanii filmului vor putea vedea un clip special din culise, ce surprinde efortul de realizare a filmului Valerian și Orașul Celor o Mie de Planete, produs exclusiv de Orange. Un trailer extins, produs tot pentru Orange va fi lansat la jumătatea lunii iulie și va marca startul mai multor competiții dedicate fanilor. Aceste acțiuni fac parte din angajamentul Orange de a-i recompensa pe entuziaști pentru pasiunea lor.

“Având în vedere pasiunea fanilor pentru film, considerăm că este datoria noastră de a aduce acest conținut cât mai aproape de cinefili,” a declarat Béatrice Mandine, Executive Vice-President, responsabil de Brand & Communications în cadrul Orange. “Vom aduce filmul mai aproape de entuziaști prin intermediul acestei campanii globale, iar acest lucru ne va permite să oferim fanilor posibilitatea de a-și exprima emoțiile. Acest aspect este esența magiei care va sta la baza succesului acestei producții.”

“Orange susține atât industria filmului cât și pasiunea oamenilor pentru cinematografie. Din acest motiv, compania reprezintă un partener excelent care ne va ajuta să aducem acest film, care pentru mine este foarte special, mai aproape de fani și sper că aceștia vor ajunge să iubească această poveste,” a declarat Luc Besson.

Prin intermediul parteneriatului, fanii vor avea acces la conținut exclusiv, oferte și experiențe unice, incluzând:

· Premiere exclusive în 26 de orașe la nivel european unde Orange este prezent, oferind acces pentru peste 20.000 de clienți. Printre acestea se numără București, Cluj și Timișoara.
· 100 de bilete VIP la Paris pentru premiera din Franța a filmului Valerian si Orașul celor o Mie de Planete
· Conținut din culise și competiții dedicate disponibile pe www.OrangeSponsorsYou.com


Niciun comentariu despre subiectul „Orange, parteneriat cu Luc Besson pentru blockbuster-ul verii, "Valerian și Orașul Celor o Mie de Planete"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile