vineri, 13 ianuarie 2017

Jocul Dirt Showdown - GRATUIT FULL pentru Steam

Dacă sunteti interesați de jocuri de racing pentru PC, Humble Bundle oferă gratuit cu licență Steam jocul Dirt Showdown. Atentie, oferta este valabilă doar în urmatoarele 30 ore. Obținerea gratuită a jocului nu este dificilă, dar va consuma vreo 30 minute din timpul dvs.

1. Dati click AICI si apasati butonul "Get It Free" ( daca nu aveti cont pe Humble Bundle, trebuie sa creati unul si sa confirmati emailul, dând click pe linkul de confirmare pe care îl veti primi imediat după înregistrare ).

2. Acceptati asocierea contului Humble Bundle cu contul dvs. de Steam ( nu sunt transmise parole Steam catre Humble Bundle ), apoi apasati în dreapta sus pe Shopping Cart si apoi pe butonul "Get it for free".

3. Dupa cateva secunde, apasati butonul "Click here to get your key": si veti primi un link in emailul dvs.

4. Acest link din email vă va redirectiona catre o alta pagină care vă invită să activati jocul pe Steam pana pe 28 ianuarie 2017 ( altfel se va pierde oferta). Apasati butonul "Redeem on Steam".

5. Dupa cateva secunde, va fi afisată cheia ( serial-ul ) pentru Steam pentru acest joc. Salvati-l copy-paste sau notati acest serial al jocului.

6. Porniti clientul de Steam ( daca nu il aveti, trebuie instalat, nu functioneaza activarea jocului pe Steam din browserul web ) si logati-va in contul dvs. Apasati butonul "Adauga joc nou", apoi "Activeaza un produs pe Steam".

7. Introduceti cheia (serialul ) de la punctul 5 si apasati butonul inainte. Jocul va fi activat in contul dvs. Steam in cateva secunde. Apasati pe butonul "Incheiere".

8. Jocul va fi afisat in contul dvs.

9. Puteti incepe instalarea, apăsând butonul "Instalează". Va incepe descărcarea si instalarea jocului.

10. Daca nu este afisat jocul in Full Screen, se poate modifica din setarile jocului ( apasati ESC in timpul jocului ), după pronire. Distracție placută !


Un comentariu despre subiectul „Jocul Dirt Showdown - GRATUIT FULL pentru Steam”:
Anonim

Multumesc. Dupa ce l-ai activat in perioada promotionala, daca se intreaba cineva, jocul e full permanent.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile