joi, 26 ianuarie 2017

Fără antenă de satelit: Sky Marea Britanie va oferi o grilă completă de televiziuni și prin internet

Operatorul Sky Marea din Britanie va oferi pentru prima dată un pachet complet de televiziune cu plată, fără ca abonatul să aibă instalată antenă de satelit. Din 2018, telespectatorii care nu pot să instaleze o antenă de satelit vor avea posibilitatea de a receptiona mai multe televiziuni oferite de Sky prin internet.

Compania a precizat că noua ofertă va ajuta încă șase milioane de clienți din toată Europa să receptioneze pachetul Sky. Noua implementare va fi un pas logic, singura conditie este ca abonatii sa locuiască într-o zonă cu internet în bandă largă.

"Nu cred că Sky renunță la satelit, dar ei văd aceasta viitoare ofertă ca pe o oportunitate. Există aproximativ două milioane de gospodării in Marea Britanie, mai ales în zonele urbane foarte populate, unde telespectatorii nu pot monta antene de satelit", au precizat analistii media de la compania de consultanta Enders.

Sky se confruntă de asemenea cu concurență din partea rivalilor BT si TalkTalk, care oferă televiziune cu plată pe internet. Sky vinde deja serviciul său de streaming Now TV, oferind prin internet o mică selecție de canale de televiziune și o bibliotecă de programe la cerere. Compania a precizat pentru BBC că noua opțiune de televiziune cu plată fără antenă de satelit va fi proiectată pentru a oferi un serviciu complet. Nu au fost precizate detalii privind grila care va fi oferită și nici dacă serviciul va furniza si programe în 4K Ultra HD.

"Compania este în prezent într-un litigiu cu Discovery, existând posibilitatea ca 12 canale ale Discovery să fie eliminate din grila Sky, din 1 februarie 2017. Discovery sustine că Sky nu plătește un preț corect pentru canalele sale, iar Sky spune ca Discovery are un propriu interes comercial. Miercuri, Sky a anuntat o scădere de 9% a profitului de exploatare, după achitarea unor noi rate pentru drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din Premier League", mai precizeaza BBC.


2 comentarii despre subiectul „Fără antenă de satelit: Sky Marea Britanie va oferi o grilă completă de televiziuni și prin internet”:
Anonim

From 1 February, Discovery Communications’ portfolio of channels are unlikely to be available in Sky TV packages.
In the UK and Ireland, this includes DMAX, Animal Planet, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Shed, Discovery Home & Health, Discovery History, Discovery Science, Discovery Turbo, Discovery, TLC and Quest.

Anonim

@Primul anonim: E valabil și pentru SKY Germania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile