marți, 29 noiembrie 2016

Seriale de Crăciun deschid luna cadourilor la canalele FilmBox

La canalele FilmBox, magia sărbătorilor ne cuprinde încă din prima zi a lunii. Povești cu aventuri fantastice, elfi și prietenii neobișnuite, le regăsim pe toate în serialele care au premiera pe 1 decembrie. „Ludvig și Moș Crăciun” și „Steaua Crăciunului” sunt producții europene dedicate sărbătorilor de iarnă care ne vor însoți în fiecare zi a lunii, până de Crăciun, anunță Filmbox printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Pe FilmBox Family, pe 1 decembrie, de la ora 21:30, începe „Ludvig și Moș Crăciun”. Serialul, o producție 2011, din Danemarca, este o poveste captivantă care implică aventuri magice, fantome, elfi, pasaje secrete și comori ascunse. Personajul principal este Ludvig, un băiat de numai 12 ani care se mută într-un conac vechi de peste 5 secole, în Børglum. Casa însă este locuită deja de un grup de fantome, în frunte cu Stygge Krumpen, legendarul episcop al Børglumului. El vrea acum să își recupereze faima pierdută și intenționează să îl folosească pe tatăl lui Ludvig pentru asta. Băiatul trebuie să-și salveze familia, conacul și spiritul Crăciunului de malefica fantomă. Dar nu este singur și în luptă primește un ajutor neașteptat: chiar Moș Crăciun ajunge în Børglum, decis să salveze locul unde el însuși a copilărit, în urmă cu peste 500 de ani.

Tot din Danemarca vine și cea de-a doua premieră a lunii decembrie, „Steaua Crăciunului”. Serialul, al cărui prim episod se vede pe 1 decembrie, pe FilmBox Plus, este o poveste emoționantă despre 3 copii între care se leagă o prietenie neașteptată. Atunci când micuța Sus este nevoită să se mute într-un sat uitat de lume, în care familia sa moștenise o pepinieră de Poinsettia (Crăciuniță sau Steaua Crăciunului, în daneză), fetița îi întâlnește pe Bob, un băiețel pasionat de astrologie, și pe Tom, un hoțoman care este convins că zânele există. Cei trei devin prieteni de nedespărțit și trec împreună prin aventuri care îi vor încânta cu siguranță pe cei mai mici membri ai familiei. „Steaua Crăciunului” va fi difuzat începând cu 1 decembrie, zilnic, de la ora 21:35, pe FilmBox Plus.

DESPRE FILMBOX – Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


Niciun comentariu despre subiectul „Seriale de Crăciun deschid luna cadourilor la canalele FilmBox”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile