miercuri, 24 august 2016

Handbal la Digi Sport, Dolce Sport și TVR

Competițiile interne de handbal masculin și handbal feminin vor fi transmise in direct de catre Digi Sport, în următoarele două sezoane. Vor fi difuzate cele mai importante partide din Liga Nationala, dar si meciuri din Cupa României la feminin si masculin.

Digi Sport va difuza și Liga Campionilor la handbal, unde la feminin CSM București este calificată direct în faza grupelor, fiind deținătoarea trofeului, iar Dinamo speră să depășească faza grupelor la masculin. CSM București este in grupa cu Gyor Audi, Midtjylland FC si Rostov Don, iar Dinamo cu HBC Nantes, TTH Holstebro, Motor Zaporoje, Beșiktaș si o echipă din calificări. Cupa EHF ( a doua competiție europeană ) va fi de asemenea difuzata de Digi Sport.

Si Dolce Sport a anuntat că va difuza noul sezon din Liga Națională de Handbal feminin și masculin. În fiecare etapă, Dolce Sport va difuza în direct patru partide, două din competiția feminină și două din cea masculină, dar și partidele din Cupa României.

UPDATE 26 august 2016: TVR a anunțat că va difuza "în exclusivitate meciurile de acasă ale naţionalelor de handbal, precum şi Supercupele României" si ca va transmite partide din Ligile Naţionale. Primele meciuri, pe 30 şi 31 august, respectiv 3 septembrie.

"Televiziunea Română şi Federaţia Română de Handbal au ajuns la un acord privind încheierea unui contract pe două sezoane, 2016-2017 şi 2017-2018, care va oferi tuturor românilor, inclusiv celor din Republica Moldova, meciurile echipelor naţionale, partide din Ligile Naţionale şi Supercupele României. TVR va transmite în exclusivitate partidele jucate de echipele reprezentative de seniori pe teren propriu, fete şi băieţi, precum şi următoarele două ediţii ale Supercupei României, masculin şi feminin. De asemenea, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova), telespectatorii vor vedea în următorii doi ani partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională feminină şi Liga Naţională masculină", mai precizează TVR.

UPDATE 30 august 2016: Conform unui raspuns de pe Facebook al lui Vlad Enachescu, Dolce Sport transmite si meciuri din Liga Campionilor la Handbal.


7 comentarii despre subiectul „Handbal la Digi Sport, Dolce Sport și TVR”:
laughthirst
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

@laughthirst, pai sunt 4 la DolceSport + cate vor fi Digisport :) Numai ca in ultima ora s-a anuntat ca a luat si TVR 4 meciuri, deci vor fi 12. Stai, ca mai sunt si meciurile din Cupa Romaniei, care nu se stie cate sunt. Off, s-a dat calculul tau peste cap. Vor fi mai mult de 8 partide. :)

Anonim

- Nu exista confirmare de la TVR cate partide vor transmite sau daca vor transmite.
- Exista confirmare de la Digisport ca vor difuza cele mai importante meciuri, dar nu specifica deocamdata un numar exact.
- Doar Dolce specifica un numar exact : 4 partide.

Deci nu aveti de unde sa stiti exact numarul total de partide decat din stiri pe surse. In momentul asta acest numar total nu e oficial confirmat.

Anonim

Nu e deloc important acest aspect cu numarul exact de meciuri, ati pierdut esentialul: important e ca nu vor mai fi doar la Digisport. Eu sunt oarecum pasionat de handbal, probabil voi vedea cateva partide la Dolce, dar interesul pentru acest sport e foarte mic in Romania si audientele sunt neglijabile comparativ cu alte sporturi, chiar daca performantele sunt cu adevarat notabile in handbal. Deci sunt cam apa de ploaie in laguna albastră aceste competitii de handbal in concurenta dintre televiziuni pentru audienta. E insa o veste buna pentru cei cativa zeci de mii de iubitori de handbal din Romania. Desigur, banuiesc ca sunt zeci de mii, deoarece eu nu mai cunosc niciun iubitor de handbal in afara de mine, in localitatea mea, deci poate acest numar e exagerat. :-)

laughthirst
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Digi Sport e producatorul meciuriilo din din liga Ntionala de handbal m si f dolce sport priea un feed de satelit la fel cum face in cazul meciuriilor de fotbal din lig ce meciurii transmit digi transmite si Dolcea 1

Anonim

Drepturile tv fotbal , handbal....din toamna?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile