vineri, 15 iulie 2016

Televiziunea germană de documentare Kabel Eins Doku, necriptată prin satelit pe 22 septembrie 2016

Televiziunea germană de documentare Kabel Eins Doku se va lansa necriptat prin satelit, pe 22 septembrie 2016. Noul canal al ProSiebenSat.1 va incepe emisia la ora 21:15 cu premiera documentarului "The American West" ( cu Robert Redford ). Această seria de documentare sărbătorește prima zi de emisie, prezentând cucerirea Vestului Sălbatic în cele trei decenii de după Războiul Civil American.

"Cu o astfel de productii de succes la nivel internațional, în premieră germană, dar si cu alte documentare, vom oferi telespectatorilor o gamă foarte interesantă de programe. Fiecare noapte va fi dedicată un anumit subiect. De la investigatii la documentare despre natură și tehnologie, fiecare spectator va gasi ceva interesant in grila televiziunii", a precizat directorul Kabel Eins Doku.

Cea mai nouă televiziune a grupului ProSiebenSat.1 va fi difuzată pentru început prin satelit, rețele de cablu digital și tv prin protocol IP.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea germană de documentare Kabel Eins Doku, necriptată prin satelit pe 22 septembrie 2016”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile