joi, 21 iulie 2016

Jocul "Fear the Walking Dead: Dead Run"

Jocul pe mobil oficial al serialului AMC este disponibil din iulie în versiune actualizată și în Play Store pentru Android. Jocul a fost disponibil în trecut numai pentru iOS. Dead Run se poate descărca gratuit, anunță compania într-un comunicat remis către HD Satelit.

AMC și creatorii jocului, Versus Evil, au lansat această versiune actualizată a jocului înaintea premierei mondiale a serialului din data de 22 august 2016.

"În acest joc de strategie trebuie să alergi pentru supraviețuire. Trebuie să fugi cât de departe poți fără a muri și să eviți obstacolele terifiante din calea ta. Vei vizita locații familiare din show-ul Fear the Walking Dead, inclusiv o biserică, un liceu și o arenă sportivă. Pentru a avea succes, va trebui să găsești un echilibru între apărare și viteză, deoarece împușcarea excesivă te va încetini, iar în caz contrar, te va lăsa fără apărare. Dacă îți place să folosești o varietate de arme, acest joc are o mulțime, cu peste 50 de arme unice disponibile. Personajele cu care te poți juca sunt: Travis, Nick, Madison, Daniel și Chris", mai precizează compania.

Jocul se poate descarca pentru iOS si Android.


Despre AMC

AMC este unul din cele mai populare și premiate branduri de televiziune. Oferă telespectatorilor ceva mai pătrunzător și mai bogat, precum sloganul: "Ceva mai mult". AMC este singura televiziune din istorie premiată cu Emmy la categoria "Cel mai bun serial dramatic" patru ani consecutiv. Printre celebrele sale seriale originale se numără multi-premiatul serial Mad Men, Breaking Bad, Into the Badlands, The Night Manager, Better Call Saul și Fear the Walking Dead. Extinderea internațională a televiziunii a început în 2014, iar acum este deja disponibil în peste 125 de țări și teritorii.


Niciun comentariu despre subiectul „Jocul "Fear the Walking Dead: Dead Run"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile