vineri, 15 iulie 2016

Din 13 august 2016 se lansează serviciul 4K al SKY

Chiar daca anterior compania concurenta BT au investit sume uriase in Ultra HD, nu a reusit sa fructifice avantajul de a se lansa primul canal de sport in 4K de pe piata din Marea Britanie. Insa noua oferta de la Sky probabil va deschide apetitul englezilor pentru Ultra HD. Se estimeaza ca în peste 1,7 milioane de locuinte din Marea Britanie ( 6% din populatie ) există in prezent un televizor 4K.

Sky a confirmat printr-un comunicat zvonurile privind lansarea din 13 august 2016, prin Sky Q Silver, a "celui mai cuprinzător serviciu britanic in Ultra HD". Vor fi oferite in direct meciuri de fotbal din Premier League ( inclusiv primul joc al noului sezon), filme de succes, documentare si seriale.

Clienții companiei se vor bucura initial de 124 meciuri din Premier League ( transmise in direct ), dar si de peste 70 de filme ( inclusiv premiera mondială în Ultra HD a filmelor Spectre, The Revenant, The Martian, Bridge of Spies, Maze Runner: The Scorch Trials si Concussion), la care se adauga peste 30 filme din Sky Store, de la Angry Birds pana la seriile complete ale Ghostbusters sau Men In Black. Vor fi disponibile documentare precum "Conquest of the Skies" si altele, dar și cinci seriale noi, inclusiv "The Young Pope" sau sezonul al patrulea din "The Blacklist".

Alte productii si competitii sportive vor fi disponibile in viitor. De exemplu, din 2017 vor difuzate toate cursele de Formula 1, dar si alte noutati in 4K, inclusiv seriale de comedie.

Continutul Ultra HD va fi disponibil pentru clienții cu mediabox Sky Q Silver și cu abonament activ la Sky, fara nici un cost suplimentar.

De asemenea, prin satelitul Astra 2E de la 28,2° Est ( prin care sunt distribuite pentru clienti serviciile DTH ale operatorului ), Sky testeaza o transmisie 4K ( denumită "Ultra HD"), prin frecventa 11758, polarizare orizontala, SR 29500, FEC 8/9, DVB-S2/QPSK, provider BSkyB, criptată Videoguard. Transmisia este criptata, deci nu avem posibilitatea de a prezenta imagini, dar gasiti mai jos date de receptie in Romania, cu antena de 90 cm.


Un comentariu despre subiectul „Din 13 august 2016 se lansează serviciul 4K al SKY”:
Anonim

Bun articol

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile