marți, 31 mai 2016

Serviciul de televiziune online cu plată al Seenow se închide ?

Serviciul de televiziune online cu plată al Seenow se închide ? Cel putin aceasta se deduce din anuntul cu care esti întâmpinat pe websiteul oficial. Conform acestei informatii, din data de 30 iunie 2016, abonamentul Seenow Tv nu mai este disponibil spre achizitionare in serviciul Seenow.

Ca urmare a aceste schimbari, creditul ramas in portofelul electronic nu mai poate fi consumat.

Seenow ofera pe langa televiziune online si diverse filme noi subtitrate, dar si filme romanesti sau documentare, emisiuni inregistrate, desene animate, seriale si este disponibil pe diverse platforme, inclus pe telefoane sau televizoare smart. Nu este foarte clar daca se inchide intreaga platforma sau doar componenta de televiziune online cu plată.

Seenow este oferit si prin intermediul unor operatori: de exemplu Vodafone oferă pe smartphone trafic național de internet gratuit în aplicaţie.  Daca serviciul tv online cu plată al Seenow se inchide, este posibil ca Vodafone sa il inlocuieasca cu alta platforma similara sau chiar sa lanseze propriul său serviciu ( update găsești AICI ). Aceasta ipoteza ar confirma si intentiile Vodafone de a intra pe piata tv, dar nu printr-un DTH ( lansarea unui serviciu tv prin satelit a fost recent infirmată de către reprezentantii Vodafone Romania).

UPDATE 7 iunie 2016: Pe websiteul Seenow este afisat un nou mesaj, în care se precizează: "Numai continut gratuit in serviciul Seenow incepand cu 1 iulie ! Stai cu noi si vei avea acces la o suita de 30 de canale Tv live, emisiuni inregistrate si mai mult de 25 de canale radio. Oricând, oriunde si de pe orice terminal conectat la internet".


9 comentarii despre subiectul „Serviciul de televiziune online cu plată al Seenow se închide ?”:
Anonim

Oricum dadeau de luni bune doar prostii.. Nu merita sa te abonezi la ei.

bugybuu

Am primit și eu azi un mesaj pe telefon cum ca se închide seenow și ca va apărea alt serviciu în locul lui.
"Incepand cu 1.07.2016, serviciul Seenow va fi inchis. In curand, vei avea acces la un nou serviciu, direct de pe mobil sau PC. Revenim cu mai multe detalii."

Anonim

Poate ca il vor relansa sub alt nume, de exemplu Vodafone TV...

mradu

si eu cred ca a fost cumparat de vodafone.

Anonim

Serviciul Seenow nu se va inchide asa cum va asteptati si va fi gratuit din 1 iulie. http://static.seenow.ro/img/slider_promo/promo_1_1356.jpg

Anonim

Am primit si eu mesaj de la Vodafone in care scria Vodafone ca Seenow se inchide. Daca s-au razgandit, foarte bine. Dar ce inseamna "numai continut gratuit" ? Ca daca nu va avea tot canalele tv la care eram eu abonat, atunci pentru mine e ca si inchis.

Anonim

conform newsletterului care spune de 30 canale gratuite si deschide pagina http://www.seenow.ro/freezone?utm_source=SEENOW+LIST&utm_campaign=22a1c1a171-07.06.2016&utm_medium=email&utm_term=0_e4524ea2bc-22a1c1a171-68102829 se pare ca seenow ramine doar cu pagina freezone (cele 32 de canale tv si radio)

Marian S

"Schema" e mai complicata si ar presupune sa expun aici concluziile mele. Iar concluziile mele ar putea sa incalce regulamentul, pentru ca nu sunt prea vesel cu privire la comportamentul lor.
O sa spun doar, foarte pe scurt, ca Seenow a implementat niste reclame, un fel de solo-spot pe partea gratuita a problemei. Am incercat sa le explic ce NU e bine in aceata implementare, sper ca macar sa imi raspunda, daca nu chiar sa si rezolve.

Anonim

mi se pare o idee buna, trebuie sa se sustina si ei financiar cumva, e un model larg raspandit de sustinere financiara in serviciile online gratuite.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile