miercuri, 16 decembrie 2015

Televiziune 4K la iNES

Operatorul iNES a anunțat că va furniza televiziune 4K Ultra HD în propria retea, în cursul anului 2016. Tehnologia va fi disponibilă prin conexiunile gigabit prin fibră optică ( GPON ). Compania deja a realizat cu succes teste pentru distribuția de televiziune 4K.

iNES se află în proces de tranziție a rețelei sale de internet, telefonie și televiziune către tehnologia GPON prin fibră optica, ce va fi finalizat în decursul anului viitor, moment când vor fi disponibile atât platforma de internet gigabit, cât și serviciile de televiziune Ultra HD cu rezoluție 4K.


9 comentarii despre subiectul „Televiziune 4K la iNES”:
Anonim

Oare pe televizoarele Philips Led Tv Full HD se poate vedea si posturi tv 4K Ultra HD.

Anonim

Nu se pot vedea pe televizoarele Full HD posturi Ultra HD la rezolutie 4K.

Anonim

Important ca au anuntat ca introduc 4K. De obicei INES e promotor la noutati, tot la ei a fost prima data si HBO Comedy HD si multe alte canale.

Anonim

Posibil unul sau mai multe din canalele astea: FunBox 4K, High 4K TV, Insight UHD, Fashion 4K, NASA Ultra HD.

Anonim

INES a fost primul operator care a introdus IPTV in Romania in 2005, primul care a introdus in Romania canale HD in grila in 2008 si probabil va fi primul care va introduce in Romania canale 4K.

Anonim

La UPC,sunt in texte deja 2 canale 4k!

Anonim

Ce "texte"? Poate "teste"...

Aurel

Va dati seama ce sanse are de reusita tehnologia 4k?...in situatia in care costurile sunt mari, resursele pentru retransmisia unui astfel de post sunt enorme si in teste este tehnologia 6K si 8K. Consider ca-n maxim 2 ani aceasta tehnologie o sa ajunga in stadiul cum se afla acum tehnologia 3D, adica...ramasa in aer, nimeni nu s-a mai apucat sa dezvolte posturi 3D

Anonim

Aurel, dar tu iti dai seama ca tot ce spui nu este fundamentat ? Tehnologia 4K utilizeaza codec HEVC pe 10 bits cu compresie extrem de eficienta, cu bitrate de 20MB /secunda pentru o calitate exceptionala si mult mai mica pentru transmisiile online si cu siguranta in 5-10 ani va fi la fel de raspandita cum este acum tehnologia HD, despre care unii spuneau la fel cum spui tu atunci cand a fost initial lansata, ca nu avea nicio sansa ... Iar a asimila viitorul 4K cu evolutia 3D e exact cum ai confunda merele cu geometria...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile