sâmbătă, 5 septembrie 2015

Browserul HTML5 / HbbTV Inverto va fi disponibil pentru receptoare și televizoare de la alți fabricanți

Inverto, un cunoscut fabricant de dispozitive destinate receptiei tv, dar si streamingului online, precum si de receptoare hibride pentru piața de televiziune cu plată, intenționează să licențieze browser-ul său HTML5 / HbbTV pentru producătorii de receptoare cu sistem de operare Android. Software-ul a fost inițial dezvoltat de Inverto pentru gama sa de receptoare HD+ de piață din Germania și este considerat ca fiind de referința pentru industria media, televiziuni, operatorii de platforme DTH și operatorii de satelit.

Pentru browserul său HTML 5, dar si pentru implementarea HbbTV a Inverto, a fost demonstrată in mod repetat rapiditatea foarte mare in utilizare, cu cele mai bune rezultate în piață.

Inverto va continua de asemenea discuțiile si pentru distributia tehnologiei sale certificate SAT> IP și Terrestrial>IP ( Server si Client), precum si a altor aplicații software.

Compania consideră că există oportunități pentru utilizarea acestor produse Inverto si de către producătorii de televizoare, browserul si celelalte software oferind o mai mare flexibilitate în procesul de integrare de sistem, fiind mult mai optimizate din punct de vedere al consumului de memorie și cerintelor CPU.


Niciun comentariu despre subiectul „Browserul HTML5 / HbbTV Inverto va fi disponibil pentru receptoare și televizoare de la alți fabricanți”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile