joi, 6 martie 2014

Romtelecom are cu 7% mai mulți clienți la serviciile de televiziune cu plată

Romtelecom a anunţat rezultatele financiare pentru anul fiscal 2013, încheiat la 31 decembrie 2013 cu creşteri importante pe segmentul de televiziune şi internet.

Numărul de clienți TV a înregistrat o creștere de 7%, ajungând la peste 1,3 milioane la sfârșitul anului 2013. Baza de clienți de internet broadband a crescut cu 4,5% în aceeași perioadă, echilibrând tendința de descreștere a serviciilor tradiționale de voce.

În ceea ce privește ratele de creștere a veniturilor, cea pentru serviciile de internet a fost de 7%, respectiv 7,4% pentru serviciile de televiziune, la nivel de trimestru.

În total, Romtelecom a raportat o creștere a numărului de abonamente, care a ajuns la peste 4,85 milioane la finalul lui 2013.


9 comentarii despre subiectul „Romtelecom are cu 7% mai mulți clienți la serviciile de televiziune cu plată”:
Anonim

datorita oamenilor de la sat ;) parerea mea :)

Anonim

Si aia tot oameni sunt... poate mai oameni decât altii...

Anonim

Ce conteaza daca sunt de la sat sau de la oras? si aia de la sat platesc aceiasi bani

Anonim

e foarte bine ca se falesc ,sa vezi ce se va scumpi pro tv-ul si antenele,pai cresc abonati cresc si preturile.

Anonim

Problema majora a grecului/neamtului sunt preturile mari si ca scoate unele programe din grila precum Jim jam, etc.

Anonim

In unele zone de exemplu unde locuiesc eu era singura alternativa.De curind RDS-ul a intrat in zona si cableaza cu fibra optica.Dupa cablare ai trimit la plimbare pe cei de la romtelecom si trec la RDS .
Concluzia ca in unele zone este singurul operator si a-si face pretul.In cativa ani o sa inceapa declinul si pentru ei asa ca ai sfatuiesc sa nu se bucure prea mult.

Anonim

asa E ,Anonim 20:16,de unde sint am internet 13Mbps din 16Mbps vecinu are 22Mbps si ma chinui cu rtc sa-mi mareasca banda de net si nu vor,sa se laude in continuare cind va aparea DVB-T le va pleca multi abonatii atunci sa se laude ca leau plecat abonatii.

Anonim

si sai vezii cind o cadea,vai mama lor.

Gabriel Milea

Romtelecom = Campanii agresive de publicitate, Smiley, Bartos, cupru.....mult cupru(FO costa) 6 mega nu 100. oale la fereastra nu IPTV. informatia pe care o arunca la fiecare inceput de an(vom investi sute de milioane de euro in infrastructura). O fatuca de la ei m-a intrebat saptamana trecuta: ''De ce aveti nevoie de 100 mbps?...10 nu sunt de ajuns?(si nu e o gluma)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile