luni, 27 ianuarie 2014

Trei televiziuni din România au semnat acorduri de retransmisie cu Eutelsat

Eutelsat Communications a anunțat ( printr-un comunicat oficial ) semnarea acordurilor de transmisie pe termen lung ( pentru capacități de pe satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est ) cu trei canale de televiziune din România, respectiv Kanal D, B1 TV și TRINITAS TV.

Satelitul Eutelsat 16A a atras deja peste 30 de canale romanesti.

Lucian Romascanu, directorul executiv al Kanal D, a declarat : "Reputația poziției orbitale de la 16° grade est a motivat Kanal D să selecteze satelitul EUTELSAT 16A. Am apreciat în special perioada de tranziție lină de la satelitul anterior și performanțelor tehnice oferite de acest satelit."

Felix Pintilie, CCO la B1 TV a adăugat : "Ca post de televiziune de știri de top din România, B1 încearcă să dezvolte parteneriate puternice cu furnizorii lideri. Ne-am decis să inițiem această colaborare de transmsie cu Eutelsat, prin pozitia de la 16° est, încât să obținem cea mai bună acoperire pentru telespectatorii noștri din România și de pe plan internațional."

Nicolae Dima, directorul general al canalului Trinitas Tv, a completat: " Nivelul de profesionalim și flexibilitate al celor de la Eutelsat, dar și numărul semnificativ de canale de televiziune din România, deja transmise prin EUTELSAT 16A, ne-au convins că am făcut alegerea potrivită. Am găsit de asemenea în Eutelsat un partener care a inteles necesitățile tehnice pentru postul nostru de televiziune."

Cele trei canale s-au alăturat de asemenea platformei DTH Freesat, lansată în mai 2013, care permite telespectatorilor din România să aibă acces. fără abonament lunar, contra unei taxe anuale, la mai multe canale românesti și internaționale.


Înființată în anul 1977, compania Eutelsat Communications oferă capacități de transmisie prin 34 de sateliți, avand clienti radiodifuzori și asociații de radiodifuziune, operatori de televiziune cu plată, operatori de date și furnizorii de servicii de internet, companii și agenții guvernamentale. Sateliții Eutelsat furnizează acoperire cu semnal în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia-Pacific și America. Având sediul în Paris, cu birouri și teleporturi în întreaga lume, Eutelsat are 1000 de angajati din 32 de țări.


5 comentarii despre subiectul „Trei televiziuni din România au semnat acorduri de retransmisie cu Eutelsat”:
Anonim

post de televiziune de știri de top-sper ca era matrafoxat !NU avem televiziune de stiri...inca!

DTH Fan

Ba avem cele mai multe televiziuni de stiri dintre tarile din Uniunea Europeana:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/11/romania-ocupa-locul-1-in-uniunea.html

Legat de comunicatul celor de la Eutelsat, probabil asa a declarat B1 Tv pentru ei.

Legat de calitate, asta e subiectiva. Totusi parca as crede ca Digi 24 face o nota discordanta pozitiva față de restul televiziunilor de stiri din Romania.

Revenind la subiect, e bine ca incep sa se adune televiziuni romanesti pe un singur satelit.

Anonim

pai de ce avem atitea posturi de stiri ,findica e o piine de mincat ,sponsorii,partide politice si pe deasuprea avem cele mai multe evenimente,scandalurii etc.Mai bine sa transmita DVB-T .

Anonim

Ce posturi tari pe Eutelsat !

Anonim

B1 TV Trinitas HD EST TV VTV Neptun TV Și Pro TV internațional le găsiți la 31,5 est Astra 5B ce-l mai tare satelit

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile