vineri, 31 ianuarie 2014

Pro Tv HD și Sport.ro HD vor fi criptate în București, pe digital terestru

Pro Tv S.A. va experimenta posibilitățile tehnologice oferite de sistemul de televiziune digitală terestră.

Oficial, in Romania nu s-a trecut definitiv la televiziunea digitala terestră, considerată un pas înainte în tehnologie, ci doar experimental, iar Pro Tv S.A. vrea sa fie complet pregatit pentru acest moment, anunță compania într-un comunicat.

Astfel, din 1 februarie 2014, canalele Pro Tv HD si Sport.ro HD, transmise experimental digital terestru in Bucuresti, vor fi codate pentru a fi testata optiunea de criptare a acestui gen de transmisiune.

Telespectatorii Pro Tv HD si Sport.ro HD care au acces la aceste posturi prin cablu sau prin satelit nu vor fi afectati in niciun fel de aceste experimente tehnologice.

Telespectatorii care nu mai pot accesa aceste doua canale TV transmise in cadrul experimentului digital terestru, pot suna la Departamentul de relatii cu Publicul al Pro Tv, la numarul 021/2505063/64 sau pot trimite mail la pr@protv.ro.

Din informatiile de ami sus se deduce că respectivele canale vor reveni după o perioada la transmisia necriptată, ceea ce inseamna că probabil nu se vor oferi solicitantilor cartele de receptie sau abonament.


13 comentarii despre subiectul „Pro Tv HD și Sport.ro HD vor fi criptate în București, pe digital terestru”:
Anonim

da, ma asteptam dar sa introduca tot pachetul la o suma modica,ce stiu pentru catv e 4,5 fara tva

Anonim

Huooooooooo!!! Traiasca FTA!
semnat
satenicu

Anonim

Le doresc maxim 5 cartele sa vanda! Vai da ce mare scula de televiziune,dar ce programe deosebite.
tot satenicu

Anonim

marketing ul si management ul lu peste care habar nu au si sunt platiti de altii cu bani buni ... nisa aceasta este celor care se uita extrem de rar la tv si pe care nu ii intereseaza in mod special niste posturi de tv anume ...altfel isi luau cablu... atat timp cat vor emite in eter si alte posturi.. sa vinzi cartele dedicate protv... in orice bussines exista si o nisa de livrare probono care tine de social si gradul de implicare al protv si in actiuni de acets gen ...dar care au impact pe termen lung ... deci marea majoritate a celor care zappau pe protv vor fi preluati de celelalte posturi care emit pe antena... astept reply din partea sefilor protv... spor

Anonim

nu mai stiu de unde sa scoata bani ,sai verifice pe TOTI cablisti care nu au contracte cu ei de ani de zile fara sa le vina nici un ban.Aici e problema cea mai MARE!!!

cristi spinu

Pacat , mare dezamagire ! Daca ei cred ca insa ca cineva va plati...se insala, eu le receptionam cu o antena de camera cam o data pe saptamana cand dormeam in un apartament in Militari.

Anonim

Pai bbine -bbine dar camuri si cartele de unde!!!

DTH Fan

Telespectatorii care nu mai pot accesa aceste doua canale TV transmise in cadrul experimentului digital terestru, pot suna la Departamentul de relatii cu Publicul al Pro Tv, la numarul 021/2505063/64 sau pot trimite mail la pr@protv.ro.

Anonim

Multumesc DTH Fan

Unknown

buna seara protv miar pare bn sa transmiteti pe o fregventa de canal cum ar fi 54 cum transmite tvr sau canal d este semnal fff bun iar protv este foarte slab transmis de pe canal 30 aveti o imagina buna an format hd dar stati prost cu aceasta vregventa cine a avut idea cu canal 30 este,;asteptam mai multe canale trnsmise terestu ms noaptr buna protv

Anonim

Ce spuneam in topicul vecin ?Toti va bucurati de dvbt,dar nu va fi gratis !

Anonim

Sa fie de capul lor, asa se intampla cand le dai prea multa atentie.

dody

de ieri, canalele PROTV HD si SPORT.RO HD sunt din nou disponibile pe DVB-T (s-a revenit la forma de transmisie necriptata)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile