marți, 15 octombrie 2013

CAM CI+ la RCS-RDS

IMPORTANT: Verificați compatibilitatea televizorului dvs. cu standardul CI+ în articolul de AICI.

Introducerea posibilității recepției televiziunii digitale prin cablu ( mai exact a canalelor criptate, gen HBO ) la RCS-RCS, printr-un modul de acces condiționat CAM Nagra CI+, a fost visul abonaților de foarte mult timp.

Iată că pe lângă lansarea abonamentelor de 1 Gbps și zvonul ( deocamdată necofirmat ) că HBO Go va fi disponibil în curând și abonațiilor companiei, RCS-RDS a lansat din 22 octombrie 2013 CAM CI+ pentru televiziunea digitală prin cablu.

Detalii despre CI+ și compatibilitatea televizorului dvs. cu CAM-ul RCS-RDS găsiți AICI, iar manual de instrucțiuni CAM RCS-RDS și soluții erori găsiti AICI.

Beneficii: Înlocuiesti decodarea din receiverul tău digital de cablu SD sau / și HD cu un CAM Nagra CI+ ( denumit de RCS-RDS ca DIGI Smart Cam CI+ HD ).


Este însa necesar OBLIGATORIU ca televizorul să aibă tunner digital DVB-C, fiindca nu înlocuiește acest CAM si tunerul digital. Acest CAM nu are tuner digital încorporat în el, ci doar funcții de decodare. Tuner digital DVB-C trebuie sa aibă televizorul în care veți folosi CAM-ul RCS-RDS, CAM pe care îl veți introduce în slotul CI+. Nu functionează cu televizoare care au doar tuner analogic.

Folosind acest CAM și cardul aferent, ai mult mai multe facilități comparativ cu cele ale receptorului actual.

Sistemul este mai usor de utilizat:

- introduci smartcardul în CAM și o singura dată CAM-ul în televizor și nu ai nevoie de cabluri suplimentare, precum cele de la receiver
- folosești o singură telecomandă, cea a televizorului
- folosești la maxim capabilitățile televizorului tău: de la time-shifting (punere pe pauză a unui program, derulare înapoi)  sau înregistrarea lui până la programarea vizionarii emisiunilor și filmelor preferate
- setarea canalelor se face direct din televizor, nu mai utilizezi decodor.
- poți viziona toate canalele în format HD, disponibile în abonamentul Digital, fără costuri suplimentare.

Primul CAM CI+ îl primești în custodie la abonamentul Digital (dacă ai deja un decodor în custodie, poți inlocui decodorul cu acest DIGI Smart Cam CI+ HD).

Al doilea și al treilea CAM CI+ au o chirie de 3 lei lunar (TVA inclus).

Dacă vrei să cumperi acest CAM CI+, îl poți achiziționa cu 100 lei (TVA inclus).

Extraopțiunile sunt disponibile și atunci când utilizezi CI+.


Specificații tehnice

Pentru a utiliza DIGI Smart Cam CI+ HD,  televizorul dumneavoastră trebuie să fie compatibil (există modele care au doar standardul CI).

Vă rugăm verificați în manual sau pe site-ul producătorului, dacă televizorul dvs. are ambele elemente de mai jos ( nu doar unul, ci ambele condiții trebuie îndeplinite):

- slot CI+ ( despre slotul CI+ și compatibilitatea televizorului dvs. cu CAM-ul RCS-RDS citiți AICI ).
- tuner DVB-C

În cazul în care aceste specificaţii nu apar, televizorul dumneavoastră nu este compatibil, iar DIGI Smart Cam CI+ HD nu va funcţiona.

Manual modul CAM RCS-RDS si mesaje de eroare găsiți AICI.

Atenție !

- Rolul CAM-ului RCS-RDS este doar de a decripta canale ( de exemplu HBO ) care sunt codate și televizorul dvs. nu le decodează singur, chiar dacă aveti abonament ( de exemplu la Maxpack). Nu are rol si de tunner digital DVB-C, care trebuie sa existe obligatoriu in televizorul dvs.

- Rolul CAM-ului nu este de a furniza o imagine de calitate mai mare, poate decât în situația în care televizorul dvs. este mai performant în privința acestui aspect decât receiverul oferit de RCS-RDS.

Condiții comerciale

Puteţi avea 5 echipamente digitale într-o locaţie ( prin echipament înţelegem CAM CI+, decodor HD sau SD), astfel:

- Primul echipament este inclus în pachetul Digital (CAM şi SD sunt în custodie; pentru HD mai există o chirie suplimentară de 3 ron).
- Echipamentele 2 - 3 pot fi în chirie ( CAM - 3 lei, SD - 5 lei, HD - 8 lei )
- Echipamentele 4 - 5 trebuie achiziţionate / cumpărate ( CAM - 100 lei, SD - 150 lei, HD - 250 lei ).
- La o locaţie RCS-RDS poate asigura maxim 2 decodoare HD

Cum faci comanda de echipament CAM CI+ 

Deja DIGI Smart Cam CI+ HD  se poate comanda din contul dvs. de abonat de pe digicare.rcs-rds.ro, dar oferta nu va fi activă mai devreme de 22 octombrie 2013.

In functie de cum fac rezervarea, clientii vor primi un email sau un SMS pentru a ridica respectivul CAM, in termen de 7 zile.

UPDATE:

Am comandat un singur CAM CI+, dar în contul de Digicare apar mai multe echipamente comandate.
Nu trebuie sa vă temeți că ați comandat din greșeală mai multe echipamente și nici să anulați comenzile, este doar o mică eroare temporară de afișare a tabelelor în pagina web a Digicare RCS RDS.

Dacă veți studia sursa paginii ( de exemplu în browserul de internet Google Chrome, dați click dreapta pe listă, apoi alegeți "Inspectați elementul"), toate apar cu același ID de comandă, indentic cu cel din emailul de confirmare al plasării comenzii, pe care l-ați primit de la RCS-RDS.

Update 20 august 2014, ora 10:00 - A fost lansat un update firmware ( software ) pentru CAM-urile CI+ utilizate in decriptarea canalelor codate din grila de canale digitale prin cablu tv a RCS-RDS TV. Noua versiune de firmware este 07.00.50.00.01.09. Detalii si tutorial găsiti AICI.


294 de comentarii despre subiectul „CAM CI+ la RCS-RDS”:
ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
<< Cele mai vechi comentarii   < Comentarii mai vechi   Comentariile 201 – 294 din 294 comentarii
Laurentiu

Televizorul tau e compatibil cu CI+. Vezi daca ai infipt bine CAM-ul in televizor, iar cardul l-ai introdus cu pinii spre interior si partea verde spre exterior, ca in articolul de aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/imagini-meniu-cam-ci-rcs-rds.html

Romanian Dreambox Info


Incearca sa pui ultimul firmware la tv, daca tot la fel face, mergi la RDS sa iti schimbe modulul.

Anonim

Pt LG 42la690s: Verifica sa fie pus cardul in cam cum trebuie, apoi sa faci o rescanare a programelor si sa bifezi sa le vada si pe alea codate. Ai sunat la relatii clienti?

Daca iti identifica cardul (serie, versiune etc) esti pe drumul cel bun.

Ioan Ciobotaru

Ce sa mai zic...am de ceva vreme STB HD si abonament de baza, care include HBO si DGIFILM, nimic alceva. Am fost azi sa ridic CAM si mi s-a spus ca se modifica abonamentul si voi plati 4 lei in plus fata de cel actual. La intrebarea ce programe am in plus prin modificarea abonamentului, raspunsul a fost ca nici unul, asa este "oferta" la CAM. Daca vreau alte pachete, platesc mai mult. Nu am nevoie de mai multe, si asa nu stau pe TV decat foarte putin. Pe TV-ul meu, prin antena direct in el, vad programele digitale necodate, inclusiv cele HD. Ideea e ca nu vreu sa platesc mai mult decat pana acum si sa vad aceleasi programe. Nu am luat CAM-ul deocamdata, am 7 zile sa ma gandesc, dar cred ca renunt.

Anonim

CAM-ul nu ofera mai multe televiziuni in plus fata de cele la care esti abonat si le receptionai si cu receiverul RCS. CAM-ul doar decripteaza canalele criptate la care isi abonat.( vreo 10 din pachetul de baza si vreo 5-6 premium ) Eu unul sunt abonat la toate canalele si imi este foarte util, am scapat de receptorul si de telecomanda in plus.

Anonim

Anonimule (hai sa fiu si eu anonim), nu ma refeream la televiziuni in plus, spuneam ca de ce sa platesc mai mult. Avand CAM voi vedea aceleasi programe, dar cu 4 lei mai mult. Ioan.

Anonim

Dar vei avea si un receiver in plus si o telecomanda in plus si deranj in plus si curent consumat in plus. Eu cred asa: nu iti convine, nu iti iei CAM, mie mi-a convenit, mi-am luat CAM. Nu cred ca te obliga nimeni sa iti iei CAM, ca in asa situatie as intelege sa vii sa te plangi pe forumuri.

Anonim

Ti s-a modificat abonamentul cand ai luat CAM si platesti mai mult pentru acelasi numar de canale?
Si nu ma plang, dar nu-mi convine faptul ca nu am incotro. Mi se pare firesc ca "oferta", mai scumpa, sa includa si alte canale criptate - cele de la HBO, de exemplu. Dar cine sunt eu sa nu-mi convina?! Un amarat de consumator.

Anonim

Nu, mie NU mi s-a modificat pretul abonamentul la televiziune digitala, asta e faza pe care tu nu o intelegi. Tu ai acum o oferta de televiziune digitala cu pret mai mic, pe care ai prins-o mai demult. Daca predai receiverul vechi, aceasta predare se poate face doar prin anularea ofertei cu pretul mai mic din trecut ( fiindca renunti la beneficile ei prin predarea echipamentului asociat ) si inchei un nou act aditional la abonament la televiziune digitala, la pretul actual, care e mai scumpă cu 4 lei fața de oferta ta actuala, pe care ai incheiat-o mai demult, la pretul de atunci. Ce e greu de inteles? Eu de exemplu nu am predat receiverul SD cel vechi, am tot oferta de televiziune digitala cu pretul cel vechi si receiverul gratis cel vechi, iar in plus platesc normal 3 lei CAM-ul, pentru ca am doua echipamente pe care le folosesc, cel SD gratuit si CAM-ul in chirie. Mie mi-au spus aceasta schimbare de pret, ca si tie de altfel, si am pastrat si receiverul vechi gratis, si pretul vechi la abonamentul de televiziune digitala si CAM-ul normal in chirie 3 lei. Ideea e ca nu trebui sa predai nimic si vei avea aceleasi preturi pe care le aveai inainte la televiziunea digitala, pastrezi si receiverul digital anterior gratuit, iar CAM-ul il iei suplimentar in chirie sau il cumperi, fiindca e al doilea echipament pe care il vei utiliza.

Anonim

Iti multumesc pentru explicatii si timpul acordat. Am reciever HD de la ei, pentru care platesc chirie, le-am zis ca il pastrez, si tot au spus ca de modifica abonamentul. In fine. Trec pe acolo sa mai intreb o data. O zi buna!

Anonim

"In functie de cum fac rezervarea, clientii vor primi un email sau un SMS pentru a ridica respectivul CAM, in termen de 7 zile."....de 3 saptamani am facut comanda si nici pana acum nu am primit nici o informare din partea RDS...Ca sa nu mai spun ca am 7 luni de cand am comandat un decodor HD si nu am primit un raspuns nici pana acum...o mai mare nesimtire decat la ei nu am vazut la nici o companie.

Anonim

Cred ca aia cu 7 zile a fost valabila cand s-a lansat oferta. Acum au aflat oamenii de CAM-uri si e greu sa mai dea la toti in termenul stabilit inital. Cred ca acum termenul de asteptare pentru CAM a depasit lejer 30 zile sau poate chiar mai mult. Legat de receiver HD, poti sa astepti mult si bine, nu sunt in stoc, dar probabil o parte vor reveni la RCS, acum cu CAM-urile astea si vor fi receivere de la cei care au renuntat in favoarea CAM-ului.

Anonim

seteza data ora

Anonim

A facut cineva proba cu Panasonic TX - L32 U 10E ? Am comandat CAM - ul la RCS . In momentul in care il primesc ii fac proba si voi comunica rezultatul.

Anonim

am un samsung le32d550 ... cardu merge fara nici o problema !!!

Unknown

Selectaţi mai întâi Adresa de instalare echipament. nu pot sal comand nu ma lasa sa pun nimic acolo am folosit browser opera ,chrome, explorer ,si firefox nu reusec imi da eroare?

Anonim

Poate ca nu ai abonament la televiziune digitală. CAM-ul nu functioneaza pentru televiziune analogică.

Cristy

@ Spataru Gheorghe. Nu trebuie sa scrii tu adresa, ci sa o selectezi din lista. Daca nu merge nici asa, probabil au restrictionat ei comenzile.
@Anonim, nu are treaba, poti comanda si daca ai abonament analogic, la ridicare cardului vei semna un act aditional prin care treci la digital. Asa a fost in cazul meu.

Unknown

Am Samsung ue40c6000rwxxh,imi vede cardul dar spune ca nu a fodt imperecheat niciodata. Nu stiu da tv e ci sau ci+.

Anonim

Luat CAM-ul DIGI, merge ok, insa am o nedumerire: la starea relelei apare implicit UPC si apoi "alte retele". Nu ar trebui sa fie RDS-RCS implicit?

Anonim

Probabil reteaua UPC e memorata in firmwarele televizorului, ca au fost primii care au introdus un asfel de CAM. Cu timpul va fi probabil adaugat in firmware-ul diverselor televizoare si RCS. Ce iti apare scris in televizor cu UPC nu e informaie de la CAM, ci provine din softul televizorului.

Anonim

Ai dreptate, mi-am amintit ca, atunci cand am dat scanare dupa introducerea CAM-ului, a aparut optiunea UPC sau alte retele. Am ales "alte retele", totul e ok.
Sunt cel care comentam pentru 4 lei modificare abonament. Mi-au spus sa aduc SD-ul (aveam si asta), mi-au inlocuit SD-ul in custodie cu CAM in custodie, fara modificarea abonamentului si fara chirie.
Deci, totul a fost bine pana la urma.

Unknown

salut! am un lg 42la641s si un cam ci+ de la rds. problema care o am este ca nu imi gaseste toate posturile tv(imi gaseste doar 60), acestea se '''inteapa'' si nu pot seta ca tara finlanda sau suedia(in meniul televizorului pot opta doar pentru tari din europe centrala si de est)

Anonim

Dai pe căutare COMPLETĂ ( nu rapidă ), lasă țara pe Romania.

Unknown

am rezolvat...era de la cablu vechi si mufe...nu avea semnal bun

Sorin I.

Salut. Am si eu o intrebare legata de acest digi smart cam. Am un Panasonic Viera si prin toate canalele digitale si cele HD (cu exceptia HBO-ului, History, Digi Film care imi spune ca sunt codate). Daca achizitionez cardul de la DIGI pot vedea si aceste canale ? Mentionez ca tv-ul are tuner DVB-C si nu folosesc un reciever la el, doar am antena bagata in tv. Se merita sa iau acest card ? Va multumesc.

Anonim

Daca ai abonament la HBO si televizorul tau e compatibil cu CAM RCS-RDS, le va decoda. Daca nu ai abonament la HBO, nu va functiona. Acest card permite receptia in plus si a altor canale, cum ar fi BBC Knolegde si a altora cateva. In plus, decodeaza HBO si canalul adult ( inclusiv cele doua variante HD ), daca ai abonament. SI bineinteles, Digi Film, faca face parte din oferta ta. De asemenea, trebuie sa ai abonament la pachetul digital. Daca nu ai , vei fi trecut automat la acesta, care este mai scump.

Sorin I.

Am inteles. Multumesc mult.

Anonim

daca as putea folosi card de la un prieten ?ar fi legal?

Anonim

Card nu poti folosi, dar poti folosi card imperecheat cu CAM CI+. Daca il folosesti tu, nu il va mai putea folosi prietenul. De mers merge sa imprumuti sa verifici daca ti-ar functiona si tie. Legal nu cred ca e.

bnc_cielo

Am urmarit cu interes discutiile despre schimbarea ordinii canalelor aiurea si aleator , cand exista introdus acest card-cam. Eu am doua tv Samsung smart ue32eh5450: unul din 2012 , altul din 2013. La cel din 2012 , care este acasa la mine , eu fiind pe rds , nu am nici o problema cu cardul din ci+ sau cu ordinea canalelor. Celalalt tv ( din 2013 , identic ) este la mama , care are contract la upc. La acest tv , se schimba ordinea canalelor aleator ca timp sau tip de canal ( hd sau nu , codat sau nu ). Prima schimbare s-a facut dupa 5 zile de la instalare , ultima dupa o saptamana .
Daca ar fi un deranjament hard sau soft al tv sau card-cam , nu ar mentine memorarea ( ordinea ) canalelor nici o secunda. Nici de incompatibilitate nu se poate discuta , deoarece lista de canale se poate salva pe si de pe usb , se poate prelucra pe pc , se poate importa in tv si poate functiona o perioada nedefinita . In cazul meu , singura explicatie este ca cei de la upc se joaca . Ei pot controla acest card prin activare , actualizare soft sau cu lista de canale permisa de contract . Deci ei pot scrie aceste date in eprom-ul cardului , cand au chef . Eu asta cred. Softurile acestor tv-uri sunt bune. La mine , ambele au aceasi varianta de soft (001040). Cel de pe rds merge bine cu canalele , la al doilea de pe upc , sunt aceste probleme . Deci nu este din softul tv la mine. Eu cred ca upc-ul este vinovat . Maine voi reaseza canalele la mama , voi discuta cu cei de la upc si voi scrie aici concluziile. Sper sa recunoasca faptul ca ei au facut resetari , cum au recunoscut data trecut.

Alexandru Călin Nicolescu

Schimband oridinea canalelor, ar insemna ca firmwareul CAM-ului să poată modifica firmwareul televizorului. Aceasta este imposibil, cu o singura exceptie: UPC sau RCS sa se inteleaga cu producatorul firmwareului televizorului sa ii deschida o cale de acces si control asupra firmwareului televizorului. Insa posibilitatii existenței unei astfel de intelegeri îi dau sansa de 0,000001 %.

Vezi ca mai erau unii pe aici care se plangeau de asta pe televizoare LG 2013 cu CAM de la RDS si pana la urma s-a dovedit un bug al firmwareului televizorului. Acelasi televizor la UPC nu facea probleme :)))))

Pur si simplu televizorul nu se intelege cu un anumit model de CAM si o ia razna. Vezi ca ai omis un element cand ai facut analogiile: CAM-ul de la RDS nu este identic cu CAM-ul de la UPC. Inclusiv sistemele de criptare folosite sunt diferite. Modelul tau de televizor folosit la UPC nu se intelege cu CAM-ul de la UPC si se produc erori, ce se manifesta aleatoriu doar cand e CAM-ul introdus si deci se utilizeaza alta subrutin[ software, una care are buguri si care nu e utilizata la folosirea televizorului fara CAM. Daca poti descarca lista de canale, nu inseamna ca nu exista buguri are apar doar atunci cand introduci un anumit model de CAM. Iti garatez 100% ca nu ei pot schimba ordinea canalelor, te vei certa cu ei fara rost.

Unknown

Salut, am un lg 32ln570R, multe persoane au zis ca au reusit sa conecteze smart camul, dar eu nu am reusit. Nu se autentifica, o ia de la capat intr-una... Imi puteti da un sfat? Am actualizat tvul la zi.

Va multumesx

mihai

Ce tara ai ales? Eu am un tx-L32e3e care recunoaste cam-ul , totul pare ok dar nu am subtitrare decat pentru hbo, pentru cinemax, digi film si restul canalelor gen history etc. nu am subtitrare. Limba romana este setata ca favorita la subtitari. Cei de la rds nu au stiut care este prb. Are cineva vre-idee?

mihai

La un panasonic tx-l32e3e ce tara trebuie sa aleg dupa resetare pentru a beneficia de subtitrare pe canalele codate? Mentionez ca la subtitrare am ales romana dar singurul care are subtitrare este hbo, restul gen cinemax, digi film, digi world etc. nu vor de nici un fel sa afiseze subtitrerea. Cei de la rds nu stiu care-i problema. Ma poate ajuta cineva cu vre-o idee.

Anonim

Probabil trebuie sa ai un meniu de unde alegi subtitrarea la fiecare canal, cand esti pe canalul respectiv, ceva optiuni pentru respectivul canal. Eu asa am la un televizor LG si aleg subtitrarea care imi trebuie pe canalul respectiv si apare.

Anonim

Ca sa apara subtitrarea automat la toate canalele mergi in Meniu->Setari-> Tip subtitrare preferata si selecteaza Limba principala subtitrare LB. ROMANA, iar secundara poti alege engleza....asa am patit si eu, la canalele care veneau cu mai multe subtitrari nu o afisa automat pana nu am facut setarea aia.

mihai

am procedat asa:
-scos cam-ul;
-readus tv la setarile din fabrica;
- am selectat limba meniului romana;
- la tara nu este romania si am selectat germania
- scanat pe dvb-c si analogic;
- mers la menu/setare/limba si am setat audio1preferat si subtitrare1 preferata pe romana;
-test pe digital animal world- fara subtitrare.... desi la option/limba subtitrare am "rum(DVB)".
asta fara sa introduc cam-ul ci.
dupa ce introduc cam-ul, acesta se autentifica, deblocheaza canale dar titrarea nu are decat hbo!
mentionez ca am facut si update de soft la versiunea 016.

Anonim

Problema probabil apare la canalele cu mai mult de o subtitrare. Nu ai un Quick Option sa selectezi, atunci cand esti pe canal si doar pentru acel canal, subtitrarea pe care o doresti ? Nu din meniu, ci in timp ce vizionezi canalul ?

mihai

Buton option/limba subtitrare am "rum(DVB)"-asta este pentru fiecare canal. Pur si simplu nu stiu ce sa ii mai fac!

mihai

Butonul incriminat de pe telecomanda este STTL am apasat pe el si totul este ok acum
Va multumesc pentru ajutor! Un an nou mai bun!

Unknown

decodoare ci avem sanse sa primiti?

detrax

Nu prea inteleg ce doresti sa intrebi.

Daca intrebi daca se pot inchiria CAM-uri CI pentru tv digital cablu RCS-RDS, atunci raspunsul este DA.
Daca intrebi daca se pot inchiria CAM-uri CI pentru DigiTV satelit RCS-RDS, atunci raspunsul este NU.
Daca intrebi daca sunt pe stoc CAM-uri CI pentru televiziunea prin cablu digitala RCS-RDS, atunci raspunsul este ca trebuie sa faci comanda in contul DigiCare de la RCS-RDS.

Anonim

Nu merge nici cu LG 32LH2000 (are doar slot CI).

Anonim

am un tv samsung le32r81b ar merge?

Anonim

Buna!
As vrea sa stiu care este modalitatea de sortare a listei cu canale după ce am izbutit instalarea SmartCAM-ului de la Digi. Modelul meu de televizor este Philips 32PFL3088H. Multumesc anticipat!

Anonim

Este exact modalitatea pe care o aveai pentru ordonare canale la televizorul tau si inainte de a folosi CAM-ul RCS-RDS.

GamerN

La fel si la mine tot eroare 17.Televizor din 2012 3D,DLNA toate biz-bizurile.

Anonim

Salut
Am un televizor LG 42LA660S din 2013 in instructiuni scrie ca are ci nu ci+ oare e posibil sa nu mearga cam-ul?

Anonim

Oare asa sa fie LG42LA660S din 2013 sa nu mearga cu CAM-ul RDS ?

cris

Merge CAM-ul pe LG din 2013. Merge pe toate LG-urile din 2012 si 2013.

Anonim

Buna ziua,
Urmeaza ca in timp f scurt sa ma mut in alt oras unde accesul la TV e posibil doar prin rcs-rds. Televizorul de care dispun este un Samsung LE32B530P7W (din specificati are DVB-C si doar slot de card CI).

Intrebarile mele sunt:
1. Care sunt canalele de la RDS pe care nu le pot viziona in format digital (nu ma refer aici la cele criptate-gen HBO)? Abonamentul este de televiziune digitala. La next-gen de ex. pe televiziune digitala, televizorul decodeaza toate canalele (mai putin cele criptate gen HBO)
2. Pana la urma RDS-ul a marcat canalele? Intreb asta pt. ca tv-ul avand doar slot CI, vreau sa stiu daca pot folosi cam-ul CI+ de la rcs.

Anonim

Daca televizorul sigur nu are slot CI+, nu va functiona. RCS a marcat canalele, nu se pot inregistra. Sunt vreo 15 canale criptate, în care includ si cele ale HBO. In rest sunt necodate peste 100 de canale.

Anonim

Pe mine ma intereseaza ca sa pot decoda cu tv-ul posturile din pachetul de baza, ca sa nu mai folosesc decodorul extern. Dar daca sunt 15 criptate, inseamna ca au criptat si canale din pachetul de baza si automat trebuie sa folosesc decodorul.

Anonim

am un LG smart led de 106 cm 42LN575S-ZE. oare merge? imi poate da cineva un raspuns..nu ma prea pricep..

cris

E model 2013, functioneaza CAM-ul CI+.

Anonim

ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! am un Samsung 32EH5450 si nu stiu cum sa folosesc digi CAM-ul.

Laurentiu

Citeste articolul din linkul de mai jos, începand de la punctul 6:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/imagini-meniu-cam-ci-rcs-rds.html

Anonim

Fratilor daca am CI+ DVB-T merge sau trebuie neaparat DVB-C ? Multuesc anticipat

Anonim

DVB-T = DVB Terestru
DVB-C = DVB Cablu
Deci nu merge.

Unknown

Am si eu o nelamurire, stie cineva daca pe Philips Serie 5500 functioneaza acest card ?pe cutia de la televizor scrie DVB, DVC... este asta echivalent cu DVB-C ?

Anonim

Nu stiu ce inseamna acea prescurtare DVC. Dar verifici simplu daca televizorul tău are DVB-C. Daca receptionezi la scanare digitala ( introducand cablul direct in televizor ) canalele High Definition necriptate ( de exemplu Pro TV HD, Acasa HD, etc), plus restul canalelor digitale necodate ( peste 110 canale digitale nu necesita CAM CI+ si smartcard ), atunci televizorul are tuner DVB-C. De abia apoi poti sa iti pui problema daca functioneaza sau nu CAM-ul CI+ si daca mai ai nevoie de el, pentru cele 15 canale criptate de la RCS-RDS ( restul canalelor sunt necodate si nu ai nevoie de CAM CI+).

Anonim

Salutare!
Am antena satelit + receiver de la Dolce. Pot pune cablul de la antena direct in TV si sa folosesc un CI+ de la RDS?

DTH Fan

CAM-ul de la RCS-RDS este doar pentru televiziunea prin cablu, nu functioneaza pentru satelit. Sunt sisteme de criptare diferite.

Anonim

Salut! Am un Sharp 32LD145V (http://www.sharp.com.ro/cps/rde/xchg/ro/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC32LD145V&cat=111). Am luat cardul si a merg cu firmware-ul initial, dar erau ceva probleme cu subtritarile. Am facut upgrade la firmware 0.58a, dar de atunci nu se mai autentifica. RDS spune sa revin la setarile din fabrica. Am incercat sa dau Factory Reset, dar nu s-a intamplat nimic, am ramas cu acelasi firmware. Solutii? Multumesc!

Anonim

Televizorul tau e comaptibil 100% cu CAM CI+ de la RCS-RDS.

Verifica daca ai introdus smartcardul corect in CAM si daca ai introdus CAM-ul suficient de bine in televizor ( dublu click ). Detalii aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/10/imagini-meniu-cam-ci-rcs-rds.html

Apoi dai restart la tv, cu ele introduse corect. Daca nu functioneaza nici atunci, e din cauza RCS-RDS-ului, Suna-i si povesteste-le la telefon eroarea.

Cuvinte Simple

Am luat un LG, model 47LN5400, cu CI+. Eroare 17, evident. Sunat in turbare la UPC, nu se intampla nimic, a venit "meseriasul" si imi spune ca e TV defect, evident o minciuna! Fara card prin toate canalele necripatate si criptate, vreo 122, cu card se intepeneste la aceasta eroare, nu gaseste nici un canal, nu are efect solutia initializare a TV, tara schimbata, samd. Are ultimul firmware, e la zi, adica decembrie 2013 ca data la fisierul de update. Exista vreo solutie, domnilor?

Anonim

Nu stiu cum e la UPC, dar cei de la RCS-RDS la eroare 17 spun sa faci asa:

Eroare 17

- Scoateţi şi reintroduceţi modulul.
- Opriţi şi reporniţi televizorul, cu cardul introdus in CAM si CAM-ul in tv.
- În meniul televizorului, reveniţi la setările din fabrică.

Televizorul tau este 100% compatibil, ca specificatii, cu standarul CI+ ( probat de mine la un vecin care are tv ca al tau, cu card CI+ RCS-RDS, care e si mai pretentios decat cel al UPC ).

Defect fizic ar putea exista. asta nu pot sa infirm ( vreun pin rupt la slotul CI+ al televizorului), dar poate fi defect si la CAM CI+ de la UPC sau alte cauze.

Unknown

daca cumpar Smart CAM pot sal folosesc in spania?

Unknown

salutare as vrea sa stiu si eu daca cumpar Smart CAM pot sal folosesc in spania?

Anonim

Da, poti sa il folosesti, daca iti tragi cablu de la RCS-RDS pana in Spania. :))))

Tu ai cititi articolul ? Banuesc ca nu l-ai citit. Scrie in articol ca este pentru televiziunea digitala PRIN CABLU de la RCS-RDS.

Anonim

BUNA ZIUA. DORESC SA STIU DACA TV. HORIZON 22HL750 ESTE COMPATIBIL CU SMART CAM DE LA RCS-RDS. MULTUMESC
gicatanasescu 9418@yahoo.com

Anonim

Stiu ca televizorul Horizon 39HL752 e compatibil. Televizorul tau e model putin mai vechi. Desi nu apare in nici o lista de televizoare compatibile, există oarecare sanse. Cel mai sigur e sa verifici cu CAM-ul unui vecin sau unui prieten din zona sau orasul tau.

Unknown

buna ziua . am un lcd TELETECH MODEL LCD22855. ARE SLOT CI. COMMON INTERFACE. STITI CUMVA DACA SE POTRIVESTE SI MIE?

Unknown

BUNA .se potriveste la teletech lcd22855? am slot CI.

Anonim

Nu prea as crede, mai ales ca e model maxim 2012.. Televizorul TELETECH MODEL LCD22855 are specificat că e compatibil cu CI simplu, nu si cu CI+. Daca nu are CI+, nu iti va functiona.

De asemenea, vezi prima data daca are tuner DVB-C, adica daca receptionezi direct cu el ( fara receptor ) programe digitale HD cum ar fi Pro TV HD, Acasa TV HD, care ar trebui sa le receptionezi fara CAM CI+ si fara smartcard, ca sunt necriptate.

Unknown

Pentru receptia prin satelit pot achizitiona acest CAM CI+

Anonim

Este doar pentru televiziunea prin cablu de la RCS-RDS.

Anonim

am primit si eu smart cardul a venit fara carcasa ,manual ,( adica varsat .....) era frumos sa fie ambalat ,sa ai impresia ca e nou cred ca a fost returnat de la cineva ,deocamdata merge ,restul vom vedea

Anonim

Salutare.Locuiesc in Danemarca folosesc riceiverul de la rcs&rds prin satelit si doresc sa scap de riceiver , sa folosesc Ci+.Am nevoie de modulul pentru bagat cartela de unde il pot achizitiona? Daca ma poate sfatui cineva.Am intrebat la magazin in dk sa cumpar acel modul dar mi.au spus ca nu va functiona pentru ca nu detin cartla, abonament din tara lor.Se poate proceda int.un fel sa pot scapa de riceiver si sa folosec doar ci?.Precizez ca tv e samsung seria 6 smart 3d.Merci pentru sfaturi

Anonim

CAM-ul acesta functioneaaza deocamdata doar pentru CABLU TV, NU FUNCTIONEAZA PENTRU SATELIT DIGI TV. Dar exista zvonuri ca in viitor va fi lansat si pentru satelit Digi Tv Romania. Deja in Cehia au introdus. Televizorul trebuie sa aiba slot CI+, altfel nu va functiona, chiar daca va introduce RCS in viitor CAM-uri si pentru Digi TV Satelit Romania.

Radio online

Consider ca este bine venita aceasta schimbare a RDS

Mihai Petrean

Dețin un tv cu receptor satelit incorporat dar din păcate digi nu oferă modul ci+ pentru satelit si nici nu vor să-mi împerecheze cartela cu modulul meu ....

Anonim

Digi Tv Satelit, Orange Tv si Telekom Tv satelit nu ofera module de acces conditionat pentru serviciul prin satelit. Pentru ce vrei tu exist[ Focus Sat si Freesat, dar va trebui sa iti cumperi si un CAM compatibil cu Conax CAS 7.

Unknown

Am si eu un 37LK430-ZG MODEL de la LG si cei de la RDS mi au spus ca este compatibil am introdus modulul se incarca pana la 90% dupa care o ia de la inceput care ar fi problema va rog ajutatima

Sorin

Salut.Cine poate sa ami spuna daca cardul ci de la digi tv functioneaza si la antene sau numai la cablu? Am un tv Samsung smart 3D cu DVB.An meniu ami da sa caut sateliti sai dau cautare cu motor si când al pun sa caute ami scrie ca nu am card CI.Antrebarea este daca cumpar CI functioneaza sau nu?

emil raevschi

@SORIN - Cardul CI de la DIGI nu functioneaza momentan decat pentru cablu nu si pentru satelit!Aceasta informatie am obtinut-o acum cateva zile cand am fost sa platesc facturile de la DIGI si am pus aceasta intrebare.

Anonim

Numai pe cablu poate sa fie folosit acel CAM oferit de RCS. Digi Tv Romania nu ofera CAM pentru satelit.

Sorin

Problema este ca motorul HH ami cauta satelitii si gaseste programele ami da semal si calitate dar ami cere cardul CI.

Anonim

Pai sa iti mai explic inca o data: NU MERGE cardul Digi Tv de la cablu pentru Digi TV satelit.

Sorin

ok dar cardul de unde stie ca este antena sau cablu? doar prin cablu functioneaxa amandoua si intra direct an tv nu an risaivar

Anonim

Pe satelit e alt semnal cu alta codare, nu e ca pe cablu. NU functioneaza si nu va functiona niciodata ce vrei tu. Cardul pentru cablu e card pentru cablu, pentru satelit sunt alte carduri, dar Digi nu ofera CAM-uri pentru satelit. Nu poti nici macar sa iei card de satelit si sa il pui in CAM de cablu, deoarece nu vor fi imperecheate si nu va functiona.

Sorin

bun dar eu am 3 abonamente la digitv am cartelele si decodoarele functionale care le folosesc defapt. ms de raspuns dar nu sunt lamurit inca de ce nu ar merge? nu vreau canale codate la liber

Anonim

Nu merge pentru ca NU E DE ACORD RCS sa functioneze un abonament de cablu pentru a receptiona serviciilor lor de satelit. Sunt doua servicii total diferite. In plus, CAM-ul acela e foarte inteligent si stie cand e semnal de cablu si cand e de satelit. Daca RCS ar vrea, ar merge. Dar nu vrea si a blocat aceasta posibilitaate, incluzand in semnalul de satelit si cel de cablu indicatori specifici de detectie a semnalului, care e digital, are biți de informatie in el, nu e semnal analogic. Daca nu ma crezi, suna si intraba la RCS si iti vor spune aceeasi explicatie. Daca nu ai inteles nici acum, las pe altcineva sa iti explice.

ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
<< Cele mai vechi comentarii < Comentarii mai vechi   Comentariile 201 – 294 din 294 comentarii   Comentarii mai noi > Cele mai noi comentarii >>

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile