duminică, 17 februarie 2013

Filmul "Poziția copilului" va fi difuzat pe Neptun Tv

Neptun Tv si HBO sunt două televiziuni care au contribuit la realizarea filmului "Poziția copilului", care a castigat trofeul "Ursul de aur" de la Berlin.

Cu HBO ne-am obisnuit deja sa participe la producția cinematografică din Romania, dar sa nu uitam de Neptun TV, care a contribuit financiar la acest succes si pentru care avem toată stima.

În baza acestor relaţii de parteneriat, telespectatorii din Constanţa, dar şi din restul ariei de acoperire a TV Neptun, vor putea viziona la scurt timp după premieră producţia cinematografică de valoare, distinsă la acest festival internaţional, anuntă adevarul.ro. Asadar, televiziunea de la malul mării va oferi publicului şansa vizionării peliculei, la scurt timp de la premieră.

„Ada Solomon este poate cel mai bun producător de film din România! Eu am cunoscut-o prin Cristian Zgabercea, când am fost în juriile unor la festivaluri. Am fost şi la Berlin cu ea, acum 3-4 ani“, a declarat Sorin Lucian Ionescu, directorul de programe TV Neptun.

El a explicat că televiziunile pot alege să finanţeze diferite producţii cinematografice, contra unor sume de ordinul zecilor de mii de euro, ceea ce aduce - pe lângă rezultatul finit, filmul - facilităţi la plata unor obligaţii fiscal şi drept de difuzare gratuită. TV Neptun a mai finanţat filme ale lui Tudor Giurgiu, HI Film şi Parada.

„Poziţia copilului“ este o producţie Parada Film, în co-producţie cu Hai Hui Entertainment, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, al Programului MEDIA al Uniunii Europene, Odyssey Communication, BV McCann Erikson, Real Top Media, Etno Media, Teleclub, Soti Cable Neptun, ThomasVille, Roma 62, cu participarea HBO România.

Cinematografia românească a cucerid trofeul de la prima participare. Filmul premiat „Poziţia copilului“ aparţine regizorului Călin Peter Netzer, născut în anul 1975 la Petroşani - Hunedoara, emigrat cu părinţii în Germania şi întors în ţară după Revoluţie.

Din distribuţie fac parte actori de primă mână: Luminiţa Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu şi Vlad Ivanov.


2 comentarii despre subiectul „Filmul "Poziția copilului" va fi difuzat pe Neptun Tv”:
Anonim

Mai exista canalul Neptun TV ?

Anonim

Da,exista pe 3 sateliti chiar:

Hellas Sat 2 39.0°E 12596 V DVB-S MPEG-2 14050 7/8 Videoguard Dolce

Intelsat 10-02 1.0°W 12718 V DVB-S MPEG-2 18400 3/4 Nagravision 3 Digi

Amos 2 4.0°W 11635 H DVB-S MPEG-2 6333 3/4 necodat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile