vineri, 15 februarie 2013

Dolce TV dispare ? Nu, doar se transformă !

Romtelecom, unul dintre principalii operatori de telecomunicatii, va renunta la denumirile Dolce Tv şi Clicknet, comercializandu-le de acum inainte sub brandul Romtelecom.

 “În acest sens, Romtelecom a iniţiat anul trecut un proces de simplificare a brandului şi de schimbare a identităţii vizuale. Drept urmare, după o evoluţie cu succes a celor două sub-branduri Dolce şi Clicknet, am decis că a venit momentul să ne reorientăm atenţia şi să ne îndreptăm toate resursele pentru a creşte capitalul de imagine al brandului-mamă, Romtelecom. Astfel, cele două sub-branduri nu vor mai fi promovate de acum înainte în portofoliul de servicii al companiei.,” a explicat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, Romtelecom.

Aceasta nu inseamna ca se va defiinta Dolce Tv, cu deja discută multi pe internet, ci doar ca va fi comercializat sub alta denumire.

Noua identitate are motto-ul: “Studiourile Romtelecom prezintă FilmOferta”.

Preţul noilor pachete începe de la 49 lei/lună ( TVA inclus ) pentru primele 3 luni, iar restul perioadei contractuale preţul pachetului va fi de 59 lei/lună cu TVA.

Clienţii la televiziunea Romtelecom vor avea gratuit HBO şi HBO Comedy până pe data de 31 martie 2013, iar dupa aceasta dată tariful pachetului HBO va fi de 10 lei/lună cu TVA, pentru clienţii care îşi vor exprima dorinta de a le păstra în grilă.


2 comentarii despre subiectul „Dolce TV dispare ? Nu, doar se transformă !”:
Anonim

Daca am deja contract cu romtelecom ,contract care include tv ,tlf fix si internet .ce trebuie sa fac sa mai obtin 2 boxuri pt tv.ma refer daca exista ceva oferte pt clientii romtelecom.multumesc

Anonim

Pentru clientii noi există oferte, dar pentru clientii deja existenti nu sunt oferte speciale. Vezi aici detalii despre cumparare sau inchiriere receptoare suplimentare:

http://www.romtelecom.ro/configurator/index/hardware/id/162/quick/1/step/3/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile