miercuri, 27 februarie 2013

CryptoFirewall, un nou sistem de codare hardware

Cryptography Research, o divizie a Rambus, a anunțat un încheierea unui acord cu EchoStar Technologies, înțelegere care permite adoptarea sistemului de securitate Cryptography Research CryptoFirewall pentru a fi utilizat ca tehnologie de criptare in receiverele Echostar.

"Ne-am angajat să oferim soluții de securitate mai puternice și mai avansate. Astfel, vom integra tehnologia CryptoFirewall ca platformă de decodare hardware pentru viitoarele noastre receivere", a declarat Dave Kummer, CTO la EchoStar. "Cryptography Research au o reputatie excelenta pentru securizarea conținutului. CryptoFirewall completează și consolidează tehnologiile de acces condiționat utilizate de către partenerii noștri".

CryptoFirewall contine un sistem ASIC de securitate, care oferă o bază hardware sigură pentru aplicatii de securizare a semnalului. Nucleul este proiectat pentru a proteja cheile de decodare și calculele din cip, chiar dacă sunt compromise componentele din jur  Nucleul CryptoFirewall este integrat direct in cipul de decodare video standard, oferind o soluție robustă și eficientă, care este complementară cu soluțiile hardware și software ce asigură accesul condiționat.

"Suntem onorați de faptul că EchoStar a selectat nucleul CryptoFirewall, ca parte a portofoliului său cuprinzător și robust de instrumente de securitate pentru prevenirea pirateria și furtului de semnal", a declarat Paul Kocher, presedinte si șef al cercetătorilor de la Cryptography Research.

"EchoStar continua sa implementeze tehnologii puternice, nivelul de securitate hardware și software al produselor sale fiind dovedit de-a lungul timpului. Acest anunț demonstreaza angajamentul lor continuu de a asigura distribuția conținutului media."

Anterior, nucleul de securizare hardware CryptoFirewall a mai fost utilizat pentru a proteja conținutul de televiziune cu plată la un număr redus de receivere. Astazi, nucleul de securitate este disponibil pentru a fi implementat ca securitate hardware suplimentară pe majoritatea receiverelor, la costuri mai mici decât o soluție personalizată.

Așadar, încep sa se implementeze sistemele de codare hardware, un puternic si eficient pas in blocarea furnizării de metode neautorizate de acces la servicii tv cu plată.


Niciun comentariu despre subiectul „CryptoFirewall, un nou sistem de codare hardware”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile