joi, 4 februarie 2016

Need for Speed Most Wanted 2012 - Download gratis cu licență oficială PC

Pentru o perioadă scurtă de timp, Origin ofera gratis, cu licenta oficiala full jocul Need For Speed Most Wanted 2012 pentru PC. Daca veti beneficia de ofertă in perioada promotiei, jocul va fi complet al dvs. pe durata nedeterminata, exact ca in situatia in care l-ati cumpăra.

1. Porniti utilitarul oficial Origin ( daca nu aveti deja acest download manager, il puteti descarca si instala de AICI, preferabil pe o partitie cu spatiu liber suficient).

2. Conectati-va in utilitar cu contul dvs. Origin ( sau creati un cont nou din utilitar sau de AICI, daca nu aveti deja; parola trebuei sa aiba intre 8 si 16 caractere, cel putin o litera mica, cel putin o literă mare - majuscula - si cel putin o cifră, de exemplu de tipul bcDe5xyz ).

3. Jocul Need for Speed Most Wanted 2012 trebuie descărcat de AICI (link valabil pe scurta durata a promotiei ). Dati click pe acest link, apoi pe Download Now si apoi, in noua fereastra deschisa, pe Launch Origin. Accordati acceptul pentru lansarea aplicatiei Origin.

4. Jocul va fi adaugat automat in Origin.

5. Dati click pe butonul Download si apoi inca o data pe noul buton Download, care se va deschide intr-o nouă fereastra. Aveti nevoie de 6,25 GB spatiu  liber pe hard-disk.
.
6. Acceptati conditiile de utilizare. Va incepe descarcarea jocului, urmata automat de instalarea principala a jocului.

8. Dati apoi click pe Install, pentru o insatlare secundara ( pentru a mai fi efectuate automat, in cateva secunde, unele setari ). Apoi porniti jocul care se va sincroniza automat in cloud.

9. Desigur, jocul funcționează și în multiplayer.

10. Distracție plăcută !


9 comentarii despre subiectul „Need for Speed Most Wanted 2012 - Download gratis cu licență oficială PC”:
Anonim

lam luat merge perfect multumesc de pont hdsatelit !

Alexyss

Superr, multumesc, am cu ce sa ma joc cand nu conduc real!

Alex

Chiar merge, dar articolul asta da impresia ca e complicat. E de ajuns sa descarci Origin, sa iti faci cont daca nu ai, apoi il poti descarca direct din Origin. Atat. Simplu si la obiect!

HD Satelit România

Ai dreptate, dar am explicat o mare parte din pași ( desigur, nu absolut toate etapele) deoarece unii cititori nu reusesc fara aceste detalii. De exemplu, un cititor mi-a trimis mesaj că a renuntat, din cauza ca nu a reusit sa seteze parola cand a creat contul ( nu observase că parola trebuie sa contina si o majuscula si o cifra ). Un alt cititor a confundat logarea cu inregistrarea. Si exemple pot continua. Incerc sa fiu pe intelesul tuturor si de aceea celor care sunt familiarizati cu aceste proceduri e normal sa li se pară că am explicat prea detaliat. Imi cer scuze pentru aceasta detaliere, intr-adevar inutila pentru majoritatea cititorilor, dar utila altora.

Unknown

Multumim de info. Merge perfect

Unknown

Inca e gratis pentru cei interesati.

Anonim

vreau si eu sa stiu cum sa descarc nfs most wanted sau gt5

Anonim

Nu mai poți gratuit acum, din cauza că oferta pentru NFS Most Wanted a fost valabilă pentru o perioadă limitata de timp, dupa cum scrie chiar de la inceput.

Dar il poti primi pentru PC, impreuna cu multe alte jocuri, daca te abonezi la Origin, cu modica suma de 3,99 euro lunar.

https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed-most-wanted/

GT5 ( Grand Turismo 5) e doar pentru consola de jocuri PS3.

Poate ai vrut sa scrii GTA 5? Acesta il poti cumpara de exemplu de pe Stream:

https://store.steampowered.com/app/271590/Grand_Theft_Auto_V/

Anonim

Uite, poti descarca gratis pana pe 21 mai 2020 jocul GTA 5 Premium Edition:

https://www.hdsatelit.com/2020/05/jocul-gta-5-gta-v-pentru-pc-download.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile