luni, 25 ianuarie 2016

Made in Japan: Arbori bonsai plutitori

Obiectele plutitoare includ acum si arbori bonsai. Proiectul Kickstarter "Air Bonsai" combină levitatia magnetică, plantele si traditionala măiestrie japoneză. Folosind aceeași tehnologie de la boxele audio care levitează, noul proiect a atins deja pe platforma Kickstarter obiectivul de 80000 dolari, dar contributiile continuă, iar donatorii pot primi pentru 200 dolari un kit de bază.

Din cauza dificultatilor de transport pentru a exporta plantele Bonsai în alte țări, susținătorii din SUA ai proiectului vor primi plante locale ( copaci mici de pin ).

În funcție de gusturile estetice ale clientilor se poate face upgrade la "Mica stea" plutitoare. Există mai multe modele pentru baza generatoare de câmp magnetic. Cu o singura exceptie, versiunile acestei baze magnetice au un aspect clasic.

Bonsai este o adevarata știința si arta, cu ajutorul careia sunt crescuti arbori si alte plante miniaturale în spații mult mai restrânse decât cele necesare în mod natural pentru dezvoltarea acestora. Cresterea ramurilor este controlata si aceste sunt taiate adecvat, iar hrănirea cu apă și îngrășăminte este minimală.


Niciun comentariu despre subiectul „Made in Japan: Arbori bonsai plutitori”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile