joi, 10 septembrie 2015

Un nou canal necriptat 4K Ultra HD, prin satelit în Europa din octombrie 2015

SES a anunțat astăzi că TV Entertainment Reality Network (TERN) a contractat, în cadrul unui acord pe termen lung, capacitate de transmisie pentru a lansa în octombrie 2015 un nou canal FTA ( necriptat ), în versiune HD și 4K Ultra HD. Noul canal va fi disponibil în Europa exclusiv prin satelit ( ASTRA de la 19.2 grade Est ).

TERN, o companie cu sediul în Olanda, va dezvălui mai multe detalii despre noul canal în timpul unei conferințe de presă care va avea loc la MIPCOM (Cannes), pe 5 octombrie 2015.

Mariam Zamaray, Chief Executive Officer la TERN, a declarat, "Suntem foarte încântati că lansăm noul canal în Europa, printr-un satelit SES. Garantăm o experiență premium pentru partenerii și telespectatorii noștri. Ambiția noastră este de a difuza programe premium într-un mod captivant, în rezolutie Ultra HD. Scopul nostru este de a schimba modul în care ne uităm la televizor."

Ferdinand Kayser, Chief Commercial Officer la SES, a declarat," Fiind transmis în Ultra HD, noul canal pe care TERN il lansează va avea o calitate a imaginii excepțională și va revoluționa experiența de vizionare a programelor de televiziune. 2015 este anul în care Ultra HD a devenit o realitate pentru telespectatori din Europa, și suntem încântați că primele canale 4K de pe continent sunt difuzate prin intermediul sateliților SES".

Este posibil ca noul canal sa aibă denumirea Insight.

UPDATE 26 septembrie 2015: Au inceput testele de emisie. Detalii si frecvențe găsiți AICI.

UPDATE 17 octombrie 2016: Televiziunea Insight UHD a fost criptată.


2 comentarii despre subiectul „Un nou canal necriptat 4K Ultra HD, prin satelit în Europa din octombrie 2015”:
Anonim

In teste si la UPC !!!!!

Anonim

Asta program cu documentare nu DIscovery, Viasat si National Geographic

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile