joi, 25 iunie 2015

Televiziunile din aplicația Digi Online, accesibile din orice rețea de pe teritoriul României

Televiziunile din aplicația Digi Online, incepand cu versiunea 4.0.5 a aplicatiei pentru Android, sunt accesibile din orice rețea de pe teritoriul României, nu doar din rețelele RCS-RDS, Orange si Vodafone, cum era situatia până la actualizare, anunță Mortu's Blog, care mai precizeaza că update-ul aduce si imbunătătiri ale interfeței grafice.

Abonatii la serviciul de televiziune și internet fix ( ambele ), care beneficiaza gratuit de contul DigiOnline ( creat in DigiCare ), pot deja sa actualizeze aplicatia Android.

De reamintit ca televiziunile Digi Sport 1, 2 si 3, Digi24 si UTV pot sa fie vizionate si de către clienții care sunt abonati doar la Digi Mobil, iar canalul Digi24 chiar si de către cei care nu sunt abonati RCS-RDS, conform website-ului companiei.


33 de comentarii despre subiectul „Televiziunile din aplicația Digi Online, accesibile din orice rețea de pe teritoriul României”:
Anonim

da, am observat si eu acum 2 zile. inainte se putea numai prin VPN.

Unknown

Aplicaţia DigiOnline este disponibilă pentru iOS, Android, Windows Phone 8 / 8.1 şi poate fi descărcată din store-urile cu pricina.

Anonim

Merge si pe http://www.digi-online.ro?

Anonim

Incearca, nu e greu :).

Unknown

@Anonim - 25 iunie 2015, 14:29

Merge pe orice sistem de operare via browser.

Anonim

Pai sunt deja pe RDS si merge.
Ma intrebam daca merge din browser daca ai net de la alt provider :)

Anonim

Am incercat si pe iOS, poti sa vezi canalele si daca esti pe IP din alta retea !

Anonim

Trebuie sa fiu abonat DIGI ca sa-mi pot face cont la ei ?

Anonim

Varianta http://www.digi-online.ro nu functioneaza pe Vodafone. Cand va fi accesibila si aceasta varianta de pe celelalte retele mobile?

Anonim

Incearca aplicatia mobila, ca vad ca aici scrie ca aplicatia merge in alte retele mobile, nu scrie ca merge versiunea web.

Anonim

incercat pe wifi upc, nu functioneaza......
what's the point???
utilitatea ar fi fost sa poate fi folosita din ORICE RETEA...daca o foloseam din rcs...ma uitam pe tv nu pe tableta :)))))

fany

Bogdan Vaida zice ca merge din orice retea si inclusiv pe orice sistem de operare via browser, pe teritoriul Romaniei. Probabil sunt inca niste erori nerezolvate sau nedescoperite, legate de unele clase de IP-uri.

Unknown

Nu merg toate posturile pe web din reteaua Telekom (aseara).
La toate digi-sporturile apare mesajul ca nu pot fi vazute de pe teritoriul Romaniei..

Cristy

Forte putine posturi tv cum ar fi taraf TV , Etno TV , film cafe axn Kanal D, prima TV, zu TV, fashion TV !

Anonim

Au facut update la aplicatie la versiunea 4.1.22. Faceti update la ultima versiune si merge din orice retea de pe teritoriul Romaniei.

Anonim

am inteles, aplicatia merge dar in browser pe windows nu merge decat daca esti conectat reteaua rds

Anonim

Eu sunt din Brasov unde am abonament digi tv + net mobil + hbo + net fix. De pe laptopul de serviciu pe care evident il folosesc la serviciu si acasa in Brasov, la parintii mei, pe Akta nu pot sa pornesc niciun canal din aplicatia digi online. Merge de pe telefon dar de pe laptop nu imi merge. Sa va uitati voi la meci pe un ecran de 5". Am Win. 10 si toate update-urile la zi. E blocat din cauza ca e alt provider decat Digi. Doar pe retea Digi functioneaza. Adica, daca mergi in strainatate si vrei acolo sa vezi canalele online, NU MERGE! De ce ati mai facut-o sa functioneze online daca merge doar in reteaua voastra?

Anonim

În afara țării evident nu funcționează Digi Online și nici o altă aplicație de acest gen din cauza drepturilor de retransmisie (de la anul însă dispare această restricție). Cu netul de la UPC și Orange funcționează Digi Online atât pe telefon cât și pe PC (Windows 10, aplicația Digi Online). Uite http://i.imgur.com/rQhwz5a.png

Unknown

cum pot vedea digi online dacs sunt pe windows phone am si abonament digi si tot nu vad.Care stie sa scrie in review

Unknown

Se piate vedea si din alta tara precum Canada?

Anonim

Nu se poate.

Emil Raevschi

Pentru a putea viziona programele transmise prin aplicatia DIGI ONLINE trebuie sa creezi un cont pe digicare al RCS-RDS, actualul DIGI ROMANIA.
Aplicatia DIGI ONLINE e functionala pe net si pe telefoanele mobile precum si tablete.

Anonim

@Emil, aceasta e valabil doar pentru accesarea din Romania.

Robert

am incercat si prin vpn cu ip de romania,bucuresti chiar,aplicatia digi online,din pacate nu reusesc ca sa ii dau de cap,am toate serviciile de la ei,are altcineva o alta idee?

Anonim

Nu merge din străinătate, doar din Romania.

Mario

Salut cînd o să meargă Digi Online și în afara României

Mario

Salut cînd o să meargă Digi Online și în afara României

Anonim

Merge din afara tarii foar daca utilizezi date de pe nr romanesc.Sper sa se scoata aceasta restrictie

Syleva

Buna ziua sunt un abonat din reteau RDS am o intrebare dc doar pe teritoriul Romaniei se pot vedea canalele TV .. pt ca eu sunt sofer de tir si m-as bucura de serviciile pt care platesc in toata Europa ,Multumesc anticipat!

Syleva

Buna ziua! Sunt un abonat din reteau RDS&RCS va intreb dece nu pot viziona canalele de TV in toata Europa ? Eu sunt sofer de tir si m-as bucura de serviciile pt care platesc indiferent de locatia mea. Multumesc anticipat!

Robert

Digi Online nu se poate viziona din alte tari, pentru ca pentru unele emisiuni sau transmisii sportive se platesc drepturi de licenta/difuzare care nu acopera alte tari.

dodorus

Ar trebui sa se ridice această restricție de a nu se vedea în afara. Portughezii își văd canalele portugheze pe aplicație oriunde in Europa

Anonim

Salut, restricatia de a accesa digionline din afara tarii nu se va scoate pentru ca e vorba de drepturile de difuzare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile