sâmbătă, 23 mai 2015

Franciza Need for Speed își dă restart din toamnă cu un nou joc ( teaser trailer )

Din această toamnă franciza Need for Speed ​​se va restarta prin lansarea unui nou titlu pentru PC, Xbox One și PlayStation 4, a anuntat dezvoltatorul de jocuri Ghost Games, care a prezentat si un trailer de tip teaser. Ghost Games are sediul principal în Suedia si este o filială a EA Games, fosta EA Gothenburg. Compania are filiale si în Marea Britanie, dar si în România, la București.

Jocul va fi inspirat din seria Underground si încă nu are o denumire suplimentara dedicată, dar se stie ca va beneficia de libertatea curselor ( așa numitul "open world"), o iluminare pe înserat superbă, masini realizate in parteneriat cu Speedhunters și chiar de o narațiune captivantă ce va transpune emoțional jucătorii in poveste, aceasta având un rol important în noul titlu.

2014 a fost primul an din ultimul deceniu in care EA nu a lansat un nou titlu din serie, încât Ghost Games a folosit timpul dublu de dezvoltare pentru a realiza un joc care sa reprezinte cu adevarăt franciza.

Creatorii Need for Speed ​​trebuiau să revină la valorile de bază ale brandului, dar si sa redescopere care este experienta pe care o doresc jucatorii.

Need for Speed ​​este una dintre cele mai cunoscute francize de jocuri video. Cele aproximativ două decenii ale francizei au dat nastere si unui film cu acelasi nume. Need for Speed se vindea acum zece ani mai multe exemplare decât vinde acum, chiar daca este acum un marcă mult mai cunoscută la nivel global. Toate acestea au pus o mai mare presiune asupra echipei de dezvoltare a jocului.

Noul Need for Speed ​​va evolua și modul online, oferind jucatorilor o serie de noi instrumente, care îi va ajuta să joace mai simplu cu prietenii sau in grupuri. Se zvonește ca in povestea single player alti jucatori vor putea sa participe, sa intervina și interacționeze online cu jucatorul.

Chiar dacă grafica evoluează, crescând vertiginos numărul de poligoane, iluminatul este mai real si mai spectaculos ori fizica mișcării si conducerii masinilor este mai bine simulată, jocul va trebui sa aiba o in general mai buna calitate a gamingului, din cauza concurenței acerbe din prezent si nu neaparat din lumea gamingului: de exemplu televiziunea si retelele sociale sunt un concurent puternic in acapararea timpului pasionatilor de jocuri.


UPDATE 8 august 2015: Conform ultimelor informatii, noul joc Need for Speed va fi lansat pe console pe 3 noiembrie 2015.

Versiunea pentru PC va fi lansată in primavara anului 2016, pentru a oferi dezvoltatorilor jocului mai mult timp, in vedera imbunatatirii graficii si a frameratului, care să nu fie limitat la un anumit FPS. Versiunea pentru PC va contine si toate actualizarile, dar si continutul care va exista pana in acel moment pentru console.


Niciun comentariu despre subiectul „Franciza Need for Speed își dă restart din toamnă cu un nou joc ( teaser trailer )”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile