miercuri, 15 aprilie 2015

Noul Opera Mini 8 pentru Android a fost lansat

A fost lansata versiunea 8 a web browserului mobil Opera Mini pentru Android. Noul Opera Mini are o interfață de utilizator nouă și ordonată, precum si pagină de pornire reconcepută, care vă permite să vă păstrați viața online organizată. Aspectul actualizat înlătură elementele care vă distrag atenția și vă permite să vă concentrați pe o experiență de navigare mai simplă.

Setările au fost simplificate cu comenzi prin gesturi și suport de glisare, care vă permit să navigați pe internet într-un mod mai intuitiv.

Changelog Opera Mini 8:

- O noua interfață, cu aspect nativ Android
- Control prin gesturi
- Suporta o mai mare densitate DPI
- Poti grupa websiteurile favoritele in foldere
- Bara combinata: scrii adresa web si primesti sugestii
- O noua contorizare de trafic
- Galerie vizuala de Tab-uri
- Tab-uri private
- Un nou manager de taburi etc.

La fel ca si clasicul Opera Mini, noul Opera Mini pentru Android va permite sa preluați controlul prin descărcări mai rapide, descărcări multiple în fundal, mesaje pentru fișiere mari pe Wi-Fi și continuare automată. Utilizați mai puțin din traficul vostru de date mobile și reduceti traficul de date.
De asemenea, puteti sa utilizați filele private ale Opera Mini pentru ca istoricul vostru de navigare să nu fie salvat pe dispozitivul vostru, sa personalizați modul de aranjare ( trei aspecte diferite), sa primiți un sumar cu traficul de date utilizat și sa urmăriți economiile de date, sa sincronizați și distribuiți semnele voastre de carte ( treceți de pe calculator pe telefon fără să vă pierdeți vreunul din semnele de carte favorite sau partajați elementele favorite cu prietenii folosind aplicațiile voastre preferate tip rețele de socializare).

De asemenea, noul Opera Mini va permite sa treceti de la un motor de căutare la altul ( alegeți motoare de căutare populare precum Yahoo! sau Google, căutați pe Amazon, eBay, IMDB și altele, direct din browser, dar puteți adăuga chiar și propriile voastre motoare de căutare.

De asemenea, puteti sa va festionați-vă filele cu ușurință ( obțineți o privire de ansamblu asupra tuturor filelor voastre, atingeți pentru a deschide o filă sau glisați pentru a o elimina),, puteti sa salvați site-urile voastre favorite ( atingeți butonul + pe adresa combinată și bara de căutare pentru a salva o pagină pe pagina de pornire pentru Speed Dial al Opera Mini, pentru o adăuga la semnele voastre de carte mobile sau pentru a o citi offline).

O alta caractersitca a noului Oepra Mini permite accesarea ultimele noutăți. Cu caracteristica Discover puteți naviga prin știrile cele mai importante sau puteți selecta o categorie preferată și obține ultimele articole la modă.

Noul Opera Mini pentru Android se poate descarca de pe Google Play, dand click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Noul Opera Mini 8 pentru Android a fost lansat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile