miercuri, 8 aprilie 2015

HBO GO, disponibil la RCS-RDS

Serviciul de videostreaming HBO GO este disponibil la RCS-RDS si se activeaza din contul de abonat DigiCare. HBO GO este gratuit la RCS-RDS pentru abonatii la televiziune si internet (ambele) si daca au achizitionat pachetul MaxPak. Insa chiar daca este gratuit pentru acestia, din 1 mai vor exista majorari* ale extraoptiunilor HBO si HBO Maxpak (gasiti informatii la baza articolului). Pretul se va majora indiferent dacă abonatul activeaza sau nu activează HBO GO, care rămâne gratuit pentru cei care doresc si au indeplinit cumulativ conditiile mentionate anterior.

1. Dupa ce va logati in contul dvs. de Digicare, accesati din meniul lateral "Administrare servicii", apoi "HBO Go".


2. Derulati pagina la baza acesteia si activati serviciul pe una din adresele dvs., pentru care ati incheiat abonamentele mentionate mai sus.

3. Dati click pe butonul "Activează HBO GO".

4. Se va solicita o confirmare pentru activarea servicului pe adresa mentionată, dati click pe butonul "Da."

5. Va fi afisat apoi urmatorul mesaj: "Serviciul HBO Go a fost activat cu succes. Vizitați site-ul HBO Go si introduceti pin-ul pus la dispozitie, impreuna cu un ID de factură din ultimele 6 luni". Aceasta este confrmarea ca serviciul HBO GO a fost activat pentru adresa de abonament selectată anterior.

6. Dati click pe butonul "OK" si veti fi redirectionat automat in meniul de la punctul 2. Derulati in partea inferioara a paginii si veti observa instructiunile din imaginea de mai jos. Notati numarul ( ID-ul ) unei facturi RCS-RDS, emisă in ultimele 6 luni ( dati click pe textul subliniat si vor fi afisate 6 id-uri de facturi, alegeti unul dintre acestea). De asemenea, notati si codul PIN. Acestea vor fi necesare la punctul  9 din tutorial.

7. Dupa cum se observă din respectivele instructiuni ( din prima imagine de la punctul 6 ), trebuie sa va inregistrati si pe websiteul HBO Go, pana la o data maximă precizata, utilizand PIN-ul mentionat in contul dvs, conform punctului 6. Daca nu va veti inregistra pe websiteul HBO Go pana la data mentionata, trebuie sa reluati procedura si sa generati un nou cod PIN ( sunt puse la dispozitie maxim 24 ore pentru aceasta operatiune de inregistrare cu PIN-ul si codul de factura pe websiteul HBO GO). Așadar, accesati websiteul HBO GO, dand click AICI.

8. ( Optional, puteti trece la punctul 9, daca nu doriti rularea serviciului pe PC sau laptop, ci doar pe televizoare smart si alte dispozitive compatibile ) Verificati daca browserul dvs. web indeplineste conditiile tehnice pentru a rula HBO GO. E posibil sa fie necesar sa instalati pluginul Silverlight. In acest caz, dati click pe butonul de instalare Silverlight si continuati instalarea.

Dupa finalizarea instalarii pluginului Silverlight, dati refresh ( CTRL+R ) la browserul dvs. web (s au inchideti-l si deschideti-l), iar HBO Go va confirma daca sunt indeplinite conditiile tehnice pentru a rula serviciul său de streaming video.

9. Dupa ce ati accesat pagina de inregistrare pe HBO GO ( recomandăm browserul Internet Explorer pentru acest pas, functioneaza mai bine cu platforma HBO GO ), alegeti din meniul autoderulant din dreapta operatorul RCS - RDS, apoi vor fi afisate câmpurile in care veti introduce ID-ul unei facturi din ultimele 6 luni si codul PIN, pe care le-ati obtinut la punctul 6. Completati-le si dati click pe butonul "Următorul pas".

10. In pagina urmatoare, completati datele dvs. utilizate pentru contul HBO GO ( email, utilizator, parola ) si bifati că sunteti de acord cu "Temenii de utilizare". Apoi apasati pe butonul "Utilizator nou".

Va fi creat astfel un utilizator nou, cu care va veti conecta pe platforma web hbogo.ro. Pentru aplicatii dedicate pentru televizoare smart si alte dispozitive compatibile, veti gasi pe hbogo.ro un cod PIN dedicat, generat in contul dvs. de HBO GO, in meniul lateral ( Setări --> Profilul meu --> Cod PIN TV sau click AICI ).

* Comunicat din partea RCS-RDS, in privința majorării prețului extraoptiunilor HBO si HBO MaxPak:

Incepand din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraoptiunilor HBO si HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei care opteaza incepand de astazi pentru una dintre cele doua extraoptiuni. Noile tarife pentru extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regasi in facturile clientilor emise pentru luna mai, 2015.

Cresterea tarifelor este cauzata de fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special raportat la dolarul american. Compania RCS & RDS isi asigura clientii ca depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii si se preocupa sa imbunatateasca permanent calitatea serviciilor, precum si sa mentina tarifele la valori cat mai accesibile.

Pretul extraoptiunii HBO (HBO si HBO HD) va costa 13 lei/luna (TVA inclusa) si cel al extraoptiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax), 14 lei/luna (TVA inclusa).

Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/luna (TVA inclusa), iar cele la Digi TV cablu digital vor creste cu 5 lei/luna (TVA inclusa).

In cazul extraoptiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit isi vor pastra pretul de 14 lei/luna (TVA inclusa), iar cele la Digi TV cablu digital vor creste cu 4 lei/luna (TVA inclusa).

Clientii care nu sunt de acord cu aceasta modificare au dreptul sa renunte la extraoptiunile HBO sau HBO MaxPak fara plata vreunei despagubiri, in termen de 30 de zile de la momentul intrarii in vigoare a noilor tarife.


26 de comentarii despre subiectul „HBO GO, disponibil la RCS-RDS”:
Anonim

merita se te abonezi la HBO GO. Eu sunt client TELELEKOM ROMANIA si am de mai bine de 1 an HBO GO.

florin

E mai bine la Telekom ai HBO,HBO Comedy si HBO HD la 10 Lei si Maxpak ai Cinemax,HBO,HBO Comedy,Cinemax 2 si HBO HD la 27 lei

Anonim

Insfarsit au introdus si eu HBO GO. La cate cereri le-am facut si de fiecare data au spus ca sunt in tratative. Bravo lor, bravo Rds :D

Anonim

Baaaaa esti prost!?!?! Nu (mai) credeam sa vad asta vreodata la RCS&RDS!
Mersi hdsatelit, mi-ai facut ziua mai frumoasa cu vestea asta :)

Anonim

Are aplicatia HBO Ho Romania deja suport Chromecast?

Anonim

am deja HBO GO. ar fi minunat sa solicitam prin email si celor de la NEFLIX a intre in Romnania. o mare bucurie ar fi.

Anonim

HBO Go are suport pentru Chromecast, dar nu stiu daca si HBO Go Romania.

Anonim

Pentru cei care au MaxPack pe Digi Satelit, nu este activată opțiunea HBO GO în digicare. Am făcut o sesizare...

Don Georgică

Mă bucur, enorm, e o reusită...!

Anonim

Merge cu altceva decat Internet Explorer?
Dar pe smart TV? Anul trecut aplicatia HBO GO nu se impaca deloc cu Samsung-urile (direct restart).
Cred ca ar trebui sa testati si asta. Majoritatea se va uita pe TV, nu pe laptop.

Anonim

Merge si cu browserul Vivaldi.

Laurentiu

Am testat pe LG seria LM din 2012 si merge bine HBO GO. Putin lag la comutare intre meniuri, dar filmele ruleaza perfect.

Anonim

am bagat si eu pe LG tv e super
mariusica e de la televizorul tau samsung problema pe care o ai, adica aplicatia pentru el probabil nu e prea OK...

Anonim

Merge si pe samsung smart tv 32h6200. L-am testat mai devreme. Se misca foarte bine, fara urma de lag la incarcare si la comutare intre meniuri.

Anonim

Merge si pe Chromecast

Anonim

cere pin la tv ce trebuie ?????LG

Anonim

MERGE PERFECT LG 2012

Anonim

pai nu ai citit mai sus in stire ?

"Pentru aplicatii dedicate pentru televizoare smart si alte dispozitive compatibile, veti gasi pe hbogo.ro un cod PIN dedicat, generat in contul dvs. de HBO GO, in meniul lateral ( Setări --> Profilul meu --> Cod PIN TV sau click AICI )."

E si poza unde il gasesti...

Unknown

ESTE SUPER OK,DAR GHINION SERVICIUL HBO GO NU MERGE PE NICI O TABLETA DIN CELE OFERITE DE RDS-RCS.POATE CA??????????

Unknown

VEZI TABLETE COMPATIBILE-http://www.hbogo.ro/pages/faq.aspx

Anonim

:)))))) Acea lista nu e exaustiva, sunt doar cateva recomandari si exemple de tablete compatibile, dar nici pe departe toate. Eu am tableta Samsung de la RCS si merge perfect HBO GO pe tableta.

Ba din contra, HBO GO nici macar nu are cerinte mari de versiune de Android, merge chiar pe orice telefon sau tabletă decent(ă) care are Android 2.3 sau mai nou:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HBO&hl=ro

Anonim

Evolio Mondo HD tableta 1Ghz dual core 1Gb RAM merge bine.

Anonim

am cont digicare dar nu apare hbogo

Anonim

Nu ai citit? Nu e suficient sa ai cont in Digicare. Trebuie sa ai si abonament la internet, si la televiziune, si la extraoptiunea MaxPak, ca sa poti activa HBO GO la RCS.

De asemenea, la unii care au Digi Tv prin satelit si nu prin cablu RCS nu apare deocamdata, dar cica se rezolva in zilele urmatoare si la cei cu Satelit si internet si Maxpak de la RCS, daca nu le apare.

Anonim

Am digi cablu, abonament internet si tv si maxpak si nu apare la Digi Care ... Nu este o problema numai la abonatii Digi Satelit

Anonim

Eu am digi cablu, abonament internet si tv si maxpak si IMI APARE HBO GO, l-am si activat deja, merge perfect.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile