sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Skype va fi disponibil direct în browserele web

Microsoft a anunțat că va pune la dispozitie o versiune de Skype care rulează direct în browsere web. Astfel, apelurile vor putea fi efectuate fara a mai fi necesar sa instalati un client desktop sau o aplicație.

Skype pentru pentru browsere web va fi lansat in versiune beta și va rula într-o fereastră de browser web (inclusiv in Internet Explorer, Chrome, Firefox și Safari). Toate detaliile de profil și contactele vor fi accesibile imediat după ce vă conectați.

Nu veți avea nevoie să instalati un client, dar dispozitivul utilizat va avea nevoie de un mic plug-in rulat in browser pentru ca serviciul de apeluri VOIP al Skype sa functioneze.  Rularea pluginului trebuie permisa înainte de a face primul apel. Mesajele text vor functiona fara acest plugin.

"Poate stati in fața unui calculator care nu are deja aplicatia Skype instalată sau sunteti la internet cafe-ul hotelului si nu puteti instala Skype. Insa Skype pentru browsere web va face conversațiile posibile intr-un minut", a explicat Jonathan Watson, senior manager de marketing al Skype.

Skype pentru browsere web va incepe sa fie oferit pentru diversi utilizatori, atunci când se conectează la Skype.com, in urmatoarele săptămâni.


4 comentarii despre subiectul „Skype va fi disponibil direct în browserele web”:
DINU

klumea de regula daca nu downloadai aplicatia direct de pe site exista riscul sa te alegi cu un virus

Anonim

Riscul acesta e valabil la orice aplicatie din lumea asta pe care nu o descarci de pe siteuri oficiale ...

Anonim

Si inainte mergea sa faci orice in browser daca foloseai ActiveX.

Anonim

Da, dar inainte nu mergea sa faci apeluri Skype din browser.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile