joi, 30 octombrie 2014

Se lansează Neptun Tv ... București, iar peste un an aceasta va deveni televiziune de știri

Societatea Soti Cable Neptun SRL din Constanţa a solicitat si a obtinut de la CNA acordarea unei licenţe audiovizuale prin reţele de telecomunicaţii pentru televiziunea Neptun TV Bucureşti, dar şi autorizarea unui studio secundar, în Capitală, al Neptun TV Constanţa, precum şi modificarea licenţelor (de satelit şi prin reţele terestre) ale Neptun TV Constanţa, anunță Mediafax.

Studioul de la Bucureşti a fost gândit şi creat exclusiv pentru bucureşteni. Studiourile mari au, în general, un program generalist", a spus Valeriu Mereuţă, care a mai precizat că Neptun TV Bucureşti va difuza "cinci buletine informative pe zi, care nu sunt limitate numai la informaţii generale, ci la absolut orice se întâmplă în Bucureşti".

Neptun TV Bucureşti va lucra într-o primă etapă o echipă de 30 de oameni. Potrivit dosarului depus la CNA, Neptun TV Bucureşti va avea un format de principiu generalist şi va difuza un program de 24 de ore, din care 15 ore program propriu şi 8 ore retransmisie de programe de la Neptun TV Constanţa.

"Această grilă de programe a fost făcută pentru perioada imediat următoare, în maxim un an de zile va veni momentul în care Neptun TV Bucureşti nu va mai avea amestecul Neptun TV Constanţa. Dar, pentru început, cu 30 de oameni, asta putem să facem", a mai spus Valeriu Mereuţă, aratand ca că licenţa Neptun TV Bucureşti va fi pusă în funcţiune în aproximativ o lună.

El a precizat că, deşi Neptun TV Bucureşti are la primirea licenţei un format generalist, televiziunea va difuza foarte multe programe informative, plănuind ca, în aproximativ un an, să se transforme în televiziune de ştiri.

Potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa CNA de joi, investiţiile în achiziţionarea şi dotarea cu echipamente de producţie a studioului de la Bucureşti al Neptun TV Constanţa se ridică la aproximativ 110.000 de euro, în timp ce costurile operaţionale pentru funcţionarea echipei de 30 de angajaţi a televiziunii Neptun TV Bucureşti se ridică la circa 50.000 de euro.

Neptun TV s-a lansat pe 29 iunie 1995, fiind înfiinţată de Radu Mazăre, actualul primar al oraşului Constanţa. Potrivit presei locale, Neptun TV ar fi controlată şi în prezent, indirect, de Radu Mazăre.

UPDATE 16 septembrie 2015: Lansarea a fost amanata cu 6 luni. Detalii gasiti aici.


4 comentarii despre subiectul „Se lansează Neptun Tv ... București, iar peste un an aceasta va deveni televiziune de știri”:
irene

mai bine domnule Radu Mazare televiziunea NEPTUN TV BUCURESTI tot generalist, asa cum a fost si pana acum. Avem destule posture de stiri in Bucuresti, in numar de 6, nu mai avem nevoie de inca una. Dorim ca NEPTUN TV sa ramana cu caracterul unei televiziuni generalist sau , daca nu, ca tot exista o sigura televiziune autohtona de filme seriale si artistice si animatie PROCINEMA(nu include aici ACASA TV, ACASA GOLD(TELENOVELE) si nici DIGIFILM care poate fi urmarit doar de catre cei abonati la RCS-RDS) sa se transforme intr-o televiziune, a doua autohtona, cu continut de filme artistice si seriale, filme documentare si filme de animatie care sa impace pe toata lumea si toate gusturile si varstele, denumirea postului sa fie NEPTUN STAR.Nu ne-ar deranja daca ayti difuza si reclame ca PROCINEMA. Aveti de partea dumnneavoastra Domnule Radu Mazare televiziunile de stiri nationale ANTENA 3 si ROMANIA TV, dar si alte televiziuni locale din Constanta, nu mai este cazul unei televiziuni de stiri, oricum sunt prea multe, iar televiziuni nationale generalist sunt cam 12,Va rugam mult faceti in asa fel ca NEPTUN TV sa ramana ca televiziunea generalista sau sa o rebranduti intr-o televiziune de filme, animatie si documentare.Transmiteti acest mesaj domnului Radu Mazare.

Unknown

O porcarie, ori Neptun, ori Bucuresti...sunt destule canale tv de stiri, asta mai lipsea...

Anonim

abia asteptam sa vad acest program, nu puteam sa dorm noaptea, luam sanax ca abia asteptam sa-si dea drumu acest program ... la emisie :)), cred ca la UPC daca va fi must-carry va intra in grila pedepsitilor programele cu 8XX :)) =))

CNA a aprobat

SC SOTI CABLE NEPTUN SRL (Constanţa) - acordare licență audiovizuală pentru Neptun TV difuzat prin rețele de comunicații electronice, autorizare studio secundar în Bucureşti şi modificare licenţe Neptun TV Constanţa cu difuzare terestră şi prin satelit. Consiliul a aprobat solicitările de licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice- Neptun TV și autorizare studio secundar în Bucureşti cu 7 voturi pentru și 1 vot împotrivă (d-na Monica Gubernat) iar solicitarea de modificare licenţe Neptun TV Constanţa cu difuzare terestră şi prin satelit a fost aprobată în unanimitate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile