luni, 20 octombrie 2014

Medika Tv, o nouă televiziune

S.C. Medika Broadcast Channel SRL a solicitat din nou la CNA o licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice pentru postul Medika TV București, cu acoperire nationala. Discutile sunt programate pentru sedinta de maine a Consiliului National al Audiovizualului, conform cu ordinea anutata public de CNA. Dacă licenta va fi acordată, televiziunea va avea tematică medicală, fiind primul canal din aceasta nișă in Romania.


Societatea comerciala Medika Broadcast Channel SRL, care are ca asocit unic pe Pufu Vlad Mircea si a fost infiintata in acest an, are ca descriere CAEN activitati de difuzare a programelor de televiziune.

A mai fost solicitata anterior licenta pentru postul MEDIKA TV din Bucureşti, dar CNA a respins solicitarea, pe 22 iulie 2014. La dosar a fost depus anterior si un acord de principiu încheiat cu SC DIGITAL CABLE SYSTEMS SA privind retransmisia serviciului de programe Medika TV în reţelele de cablu de pe teritoriul României.

Orarul de difuzare mentionat in dosar cuprinde difuzarea 24 ore/zi (reluări luni - vineri 9 ore/zi, iar sâmbătă - duminică 19 ore/zi) de programe difuzate din producţie proprie ( 77%) si de producţii audiovizuale ale altor producători ( 22,92%). Structura programelor pe tipuri de emisiuni este: programe de informare ( 77%),  filme de ficţiune, de animaţie, documentare, seriale ( aproape 15%), publicitate şi teleshopping ( aproximativ 8%, din care publicitate 0,89% , teleshopping 7,14%).

Investitia iniţială este de aproximativ 100.000 euro, din surse proprii societăţii, care nu deţine alte licenţe audiovizuale.

UPDATE 22 octombrie 2018: Televiziunea Medika Tv a fost lansată la Telekom România. Detalii găsiți AICI.


5 comentarii despre subiectul „Medika Tv, o nouă televiziune”:
DOREL DIN VARFU' DEALULUI

foarte tare asa ceva chiar ca mai lipsea din grila de programe,abia astept sa vad programul asta si Moldova 1 , pun pariu ca or sa aiba mai mare audienta decat LookTV cu a lui Liga 1 =))

Anonim

Dorele esti tanar baiete. Sa te vad peste 40 ami cum o sa urmaresti tu canalele astea medicale toata ziua. Ba un reumatism ba te supara ficatul ba fierea, va spatele, inima, etc.

DOREL DIN VARFU DEALULUI

Un om pe care nu-l doare nimic inseamna ca este un om mort. Asa ca, canalu nu-si are rostu

Anonim

Nici comentariul tau nu are logică.

Anonim

Cica exista doua categorii de oameni: Cei bolnavi si cei care n-au aflat inca.... ;)
Asa ca e bun acest canal pentru toata lumea. Cei bolnavi sa afle mai multe despre boala lor si cei sanatosi sa faca preventie ori sa se caute... la sanatate sa afle la ce boli sunt predispusi... ori ce boli sunt incipiente... Si la cat de multi bolnavi sunt in Romania sigur va avea succes canalul daca emisiunile vor fi bine realizate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile