joi, 2 octombrie 2014

Download Windows 10 Technical Preview

A fost lansat Windows 10 Tehnical Preview, care poate fi descarcat de aici:

http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/preview-download?ocid=tp_site_downloadpage

Varianta in engleză, pe 64 de biți (x64) are 3,81 GB si poate fi descarcata de aici:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=510225


Varianta in engleză, pe 32 de biți (x86) are 2,93 GB si poate fi descarcata de aici:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=510226


Cheia de produs ( serial original si legal ) : NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR


Aceste linkuri si cheia de activare a Windows 10 Technical Preview sunt originale si oficiale. Linkurile le-am postat sub forma de text, pentru ca oricine să poată observa ca sunt de pe pagina oficiala Microsoft. Dati Copy la link si apoi Paste in bara de adrese a browserului, pentru a accesa respectivele linkuri.

***

Informatii suplimentare: Asigurați-vă că verificați cerințele de sistem și alte informații importante înainte de a instala Windows Technical Preview.

În principiu, dacă PC-ul dvs. poate rula Windows 8.1, sunteți pe drumul cel bun. Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji; Windows va verifica sistemul pentru a se asigura că poate instala versiunea preliminară.

Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid

RAM: 1 gigabyte (GB) (pe 32 de biți) sau 2 GB (pe 64 de biți)

Spațiu disponibil pe hard disk: 16 GB

Placă video: dispozitiv grafic compatibil cu minim Microsoft DirectX 9, cu driver WDDM

Un cont Microsoft și acces la internet


Versiunea Technical Preview ar trebui să funcționeze cu aceleași dispozitive și programe care funcționează cu Windows 8.1, dar poate fi nevoie să actualizați sau să reinstalați unele dintre acestea.

Driverele pentru funcționalități de bază, cum ar fi stocarea, lucrul în rețea, intrările și afișarea sunt incluse în Windows. Aceste drivere vă permit să terminați instalarea Windows și să vă conectați la internet. Este posibil să puteți obține mai multe drivere de la Windows Update.

***

Dacă sunteți gata să începeți, descărcati fișier special (numit fișier ISO) pe care îl puteți utiliza pentru a instala versiunea preliminară, din unul din linkurile mentionate la inceputul articolului.

Dacă doriți să nu mai utilizați Windows Technical Preview și să reveniți la versiunea anterioară Windows, va trebui să reinstalați versiunea anterioară de pe suportul de instalare sau de recuperare livrat cu PC-ul, în general un DVD. Dacă nu aveți un suport de recuperare, poate fi posibil să-l creați dintr-o partiție de recuperare de pe PC, utilizând software furnizat de producătorul PC-ului. Va trebui să faceți acest lucru înainte de upgrade. Consultați secțiunea de asistență din site-ul web al producătorului PC-ului pentru mai multe informații.

După ce instalați Windows Technical Preview, nu veți putea să utilizați partiția de recuperare de pe PC pentru a reveni la versiunea anterioară de Windows.

Windows Update va fi setat să instaleze automat actualizările importante, pe măsură ce devin disponibile. Nu veți putea dezactiva actualizările automate înWindows Technical Preview.

Windows Technical Preview poate fi modificat substanțial înainte de a fi lansat comercial. Microsoft nu acordă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește informațiile oferite aici. Unele dintre caracteristicile și funcționalitățile produselor pot necesita hardware sau software suplimentar.


Note importante

Pentru a accesa Magazinul Windows și a descărca și a rula aplicații, aveți nevoie de o conexiune la internet, de o rezoluție a ecranului de cel puțin 1024 x 768 și de un cont Microsoft.

După ce instalați versiunea preliminară, nu veți putea reda DVD-uri folosind Windows Media Player.

Versiunea preliminară nu va funcționa pe edițiile Windows RT 8.1 și Windows N.

Versiunea preliminară nu este disponibilă pentru Windows Phone.

Instalarea versiunii preliminare poate să fie blocată pe un număr mic de procesoare pe 64 de biți mai vechi.

Versiunea preliminară funcționează cel mai bine cu un mouse și o tastatură. Actualizările ulterioare vor conține îmbunătățiri ale capacităților tactile.

Dacă rulați Windows 7 fără SP1, puteți face upgrade la versiunea preliminară doar prin descărcarea unui fișier ISO. Dacă instalați Windows 7 SP1, puteți face upgrade la versiunea preliminară folosind Windows Update sau descărcând un fișier ISO.

***

Versiunea Technical Preview expiră pe 15 aprilie 2015. Dacă rulați versiunea Technical Preview, Microsoft vă va trimite notificări începând cu 1 aprilie 2015, pentru a vă reaminti că este timpul să faceți upgrade PC-ului la o versiune mai nouă.

***

Fiind o versiune de test, nu se recomanda instalarea acestui Windows 10 Tehnical Preview ca sistem de operare de baza, pe care sa il utilizati zilnic pe computerul principal de lucru. Eventual efectuati o instalare in dual boot, pe partitii diferite sau instalare intr-o mașină de virtualizare.

***

Testare in VMware

Puteti testa Windows 10 Techical Preview si intr-o masina virtuala, cum ar fi VMware ( descarcare si instalare de AICI ), dar performanta este foarte mult redusă față de o instalare normală.

1. Dupa ce ati instalat VMware, deschideti-l si dati click pe Player, File si apoi pe New Virtual Machine.

2. Bifati optiunea din mijloc si de la Browse alegeti de pe hard-diskul dvs. imaginea .iso a Windows 10 Technical Preview, pe care ati deescarcat-o dintr-un link de la inceputul articolului. Dati dublu click pe aceasta ( sau click si Open ) si apoi dati click pe Next.

3. In ecranul urmator, alegeti Microsoft Windows si specificati Windows 8 pe 32 biti sau 64 biti, in functie de ce imagine de Windows 10 ați descarcat anterior.

4. Dati Next si alegeti locatia pe hard-diskul dvs. real, unde va fi stocat hard-disk-ul virtual.

5. Dati Next, alegeti dimensiunea ocupata pe disk, dar minim 16 - 17 GB.

4. Dati click pe Next si apoi pe Finish. Va apare in stanga mașina virtuală nou creată.

(OPTIONAL: Dati click dreapta pe mașina virtuala si apoi dati click pe Settings,

Alegeti 2GB de RAM, daca aveti la dispozitie, in caz ca ati ales Windows 10 pe 64 bits.

Dati click pe OK ).

5. Dati click pe Play Virtual Machine.

Ar trebui sa porneasca instalarea Windows 10.

Dupa restartul automat al masinii virtuale, se va apare logo-ul Windows si apoi un ecran negru, care va ramane astfel cateva minute, apoi va fi afisat Setting Devices si apoi imaginea de mai jos, care va ramane astfel din nou cateva minute:

Apoi mașina virtuala isi va da din nou restart automat, urmat din nou de logo-ul Windows si de cateva minute de ecran negru. Apoi va continua instalarea.

Dati click pe Use Express Settings.

Introduceti contul si parola dvs. de Microsoft, exact ca la Windows 8. Daca nu aveti unul, il puteti crea pe wwbsiteul Microsoft,

Daca folositi acel cont si pe alt sistem cu Windows 8 sau 8.1, vi se va solicita sa confirmati un cod, pe care il veti primi in emailul asociat respectivului cont Microsoft. Dupa confirmare, continuati instalarea.

Vor fi instalate si sincronizate automat aplicatiile din contul dvs, proces care va dura mai multe minute.

Apoi Windows 10 Tehnical Preview va porni.

Am incheiat tutorialul. Spor la teste ! :)


Un comentariu despre subiectul „Download Windows 10 Technical Preview”:
Anonim

daca vreti sa scapati de acel cont faceti instalarea fara conexiunea la internet si trece automat peste aceasta setare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile