vineri, 17 octombrie 2014

Televiziunea AGRO TV, inclusă în grila Digi Tv România ( satelit )

Televiziunea Agro TV a fost introdusă in grila Digi Tv Romania ( DTH satelit ), pe frecventa 11900, polarizare orizontala. SR 28000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK, criptat.


CNA a dat, in iulie 2013, aviz favorabil transformarii televiziuni Agro Tv in televiziune cu licență națională. Televiziunea era până in cel moment locală.

Agro TV transmite emisiuni producţie proprie (90%) şi programe ale altor producători (10%). În grila televiziunii Agro TV exista emisiuni informative (70%), programe educative, religioase, culturale etc (in proprtie de 25%), dar şi programe de marketing (5%). Agro TV prezinta reportaje pe teren, sfaturi si exemple pentru agricultori și despre agricultură.

Societate detinatoare este SC AGRO TV NETWORK SRL din Cluj Napoca.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea AGRO TV, inclusă în grila Digi Tv România ( satelit )”:
Anonim

un fel de Trinitas agricol :))

Valentin

Cum adica a fost introdus in grila acum ? Sunt din judetul olt , si acest program este de foarte mult timp in grila rds.

Valentin

Nu am a fost atent ,este vorba de digi satelit , nu televiziunea digitala prin cablu :)

Anonim

Avand in vedere ca la noi in Romania majoritatea clientilor DTH sunt in zona rurala e ok. O idee foarte buna.

Anonim

O bucurie mai mare nici ca putea sa ne ofere RCS RDS, cand o sa avem in grila GROHO TV ? sau CUCURIGU TV ? sunteti jalnici, in loc sa va uitati la concurenta voi bagati toate gunoaiele.

Anonim

Anonimule chiar ar fi util un Groho TV sau cucurigu tv. La tara multi isi cresc porcii si gainile dupa ureche. Atat timp cat este un canal pentru caini de ce n-ar fi si pentru porci?
Serios vorbind afla ca toata carnea de porc si de pasare este obtinuta de cineva... Oamenii se hranesc si cu mancare nu doar cu like-uri... si cineva trebuie sa produca acea mancare. Am senzatia ca-i iei peste picior pe cei care lucreaza in agricultura si consideri inutil un canal dedicat celor din agricultura.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile