duminică, 14 septembrie 2014

Telekom Tv prin protocol IP va utiliza tehnologia Voyage TV Everywhere de la Viaccess

Telekom Romania a selectat tehnologia Voyage TV Everywhere a Viaccess-Orca pentru noul său serviciu tv prin protocol IP și multiscreen Telekom TV.

Serviciul va utiliza de asemenea tehnologii furnizate de catre Broadpeak, Harmonic, Zenterio, Cap Gemini, Friendly Technologies si Accedo, in realizarea viitorului sistem de operare al receptoarelor KAON MEDIA.

Nikolai Beckers, CEO al Telekom România, a declarat: "Pentru a oferi un serviciu multiscreen superior pentru un public potential de milioane de abonați din întreaga România, aveam nevoie de soluția TV Everywhere, care oferă un nivel de neegalat in interactivitate și personalizare. Unificarea furnizarii de servicii în rețele diferite, prin utilizarea unui singur sistem convergent, a fost de asemenea importantă. Soluția Voyage a Viaccess-Orca ne permite sa oferim o experiență convingătoare pentru serviciile de televiziune, personalizate pentru fiecare ecran. Clientii nostri vor putea crea liste de canale favorite, sa marcheze pentru vizonare ulterioara filme sau programe de televiziune, sa isi creeze mementou-uri și să înregistreze conținutul preferat pe toate dispozitivele conectate."

Voyage suporta toate tipurile de televiziune și de servicii video, precum si toate modalitatile de livrare, pe toate dispozitivele, pe baza oricarui model de afaceri.

François Moreau de Saint Martin, CEO al Viaccess-Orca, a declarat: "Prin utilizarea solutiei noastre Voyage TV Everywhere, Telekom România poate oferi abonaților o experiență de televiziune personalizabilă, iar continutul poate fi redat perfect pe diverse dispozitive, indiferent de tipul de dispozitiv. In evolutia Telekom România, soluția noastră Voyage va permite operatorului sa îmbogățeasca în continuare aventura abonatilor săi în lumea conținutului media."


3 comentarii despre subiectul „Telekom Tv prin protocol IP va utiliza tehnologia Voyage TV Everywhere de la Viaccess”:
Anonim

Posturile de pe TV se vor putea vedea si pe laptop, tableta, smartphone si va include si posturi HD? Cred ca va fi un TVGO (Orange) - Seenow!

Anonim

Scump domnule, scump.

Anonim

niste balarii, pentru ei sarmai la putere

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile