vineri, 12 septembrie 2014

RCS-RDS a început să ofere CAM-uri CI+ pentru Digi Tv Satelit Cehia

RCS-RDS a introdus module CAM pentru serviciul său DTH (televiziune cu plată prin satelit) Digi Tv din Cehia. Analiza de piață privind introducerea în oferta Digi Tv Cehia a CAM-uri CI+ a fost anunțată de către operator încă de luna trecută.

Acum, abonatii Digi Tv Cehia pot viziona canalele din grila operatorului mentionat direct prin televizoare cu tuner de satelit, fara sa mai fie obligati la folosirea unui receiver separat.

Modulul de acces conditionat poate sa fie achiziționat pentru echivalentul a 120 RON, pentru un singur televizor. In varianta Digi DUAL, costa 240 RON.

Aceste prețuri sunt valabile în cazul în care se comanda doar modulul. Daca abonatul are nevoie si de o antena de satelit si accesorii, costul CAM-ului simplu plus aceste echipamente reprezintă echivalentul a 232 lei, sau 464 lei pentru oferta DUAL / Partener box.

De asemenea, modulul CAM, care este de tipul CI+, se poate închiria la pretul echivalent de 3,2 lei pentru modulul simplu si 6,4 lei pentru varianta Dual.

Modulul CAM Digi Tv este oferit doar in limita stocurilor disponibile si doar pentru clienții noi.

Clientii existenti pot utiliza Digi CAM doar dacă se angajează să rămână într-o relație contractuală cu Digi TV Cehia pentru următoarele 12 luni.

Sistemul de criptare utilizat prin acest CAM, pentru decodarea canalelor operatorului ( de pe sateliții Intelsat 10-02 de la 1 ° Vest și Thor 6 de la 0, 8 ° Vest ) este tot Nagravision.

Smartcardul este imperecheat cu CAM-ul oferit, nu functioneaza pe alt receptor sau alt CAM.

Digi TV a intrat pe piața cehă în 2006, ca parte a politicii de extindere a companiei românești RCS-RDS . Astăzi Digi TV Cehia oferă o grila multi-canal pentru prețul echivalent de 42 lei / lună. Recent, Digi Tv Cehaia ainceput sa ofera si un pachet de 22 de programe ( Digi Mini ), la pretul echivalent de 8 lei / lună.

Sunt oferite de asemenea si 4 canale HD ( Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Digi Sport 1 HD și Nat Geo HD), care fac parte din pachetul principal, cel care costa echivalentul a 42 lei/lună.

UPDATE 16 aprilie 2015:  RCS-RDS a vandut Digi Tv Cehia. Detalii găsiți AICI.


7 comentarii despre subiectul „RCS-RDS a început să ofere CAM-uri CI+ pentru Digi Tv Satelit Cehia”:
Anonim

La noi,se stie ceva daca o sa introduca aceste cam-uri la Digi Tv Satelit?

Anonim

Nu se stie, dar e un semn bun asta din Cehia. :-)

Anonim

pe cand si la noi?doar suntem principala lor piata!

Anonim

Nu prea se vede,pentru ca suntem intotdeauna ultimii.

Anonim

Aveti rabdare, asa a fost si cu HD, s-a testat la altii prima data.

Anonim

Pe langa aceste cam-uri pregatiti-va sa invatati si limba maghiara, astia de la RCS RDS ne scot canalele romanesti si introduc toate tampeniile posibile, apoi te aburesc cu tablete ca sa nu pleci de la ei.Eu am renuntat demult la ei si , culmea, cand mi-am reziliat contractul cucoana de la casierie incerca sa ma convinga sa nu inchid contractul.Am asigurat-o ca voi reveni cand o sa vad liga 1 la fotbal si Antenele,adica niciodata

Anonim

Problema cu satelitul este spatiul, mai ales in cazul canalelelor HD. Asta este si motivul pentru care la DolceTv satelit ca sa intre Look HD a trebuit sa scoata Sport.ro HD. Si Dolce sta bine cu sptiul pe satelit fata de Digi. Cele mai multe dar si neinteresante sunt la OrangeTv.
Cat despre camuri daca nu ati incercat puteti incerca sa vedeti ca daca aveti cam de Tv digital cablu cu HBO Max Pack activ deschide si canalele de pe satelit (vorbesc tot de HBO, Cinemax si Comedy) si inca unul sau doua canale, nu mai stiu sigur oarca Protv International.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile