miercuri, 27 august 2014

11,4 milioane de abonați ai Time Warner Cable au rămas fără internet

Se întâmplă și la case mari: Time Warner Cable a lasat fără internet aproape toti abonatii la internet in banda larga, serviciile intrerupandu-se brusc la nivel national, a declarat compania astazi, mentionand că imediat au fost luate masuri de remediere a defectiunii, iar după o oră si jumatate cauza a fost descoperită, iar problema a fost remediată.

11,4 milioane de clienți rezidențiali au rămas fără internet, adica aproape 80% din întreaga bază de clienți rezidentiali ai Time Warner Cable, care este de 14,4 milioane abonati.

"În timpul actiunilor de întreținere zilnică a rețelei noastre, o problemă cu coloana principala de internet a creat o perturbare a serviciilor de internet, precum si a serviciilor la cerere", a explicat Time Warner Cable .

Time Warner Cable conlucrează in prezent cu Comcast, pentru a finaliza o fuziune 45 miliarde dolari. Time Warner Cable are o acoperire semnificativa in New York, Ohio și California, iar o fuziune ar oferi companiei Comcast controlul clienților Time Warner Cable, din aceste zone.

Pană masivă, chiar daca scurtă, probabil nu va ajuta compania in privinta deciziei autorităților de reglementare, care au atenționat că vor examina fuziunea cu mare atenție. Comisia Federală pentru Comunicații este responsabilă pentru a determina dacă fuziunea celor doua companii este în interesul public.


Niciun comentariu despre subiectul „11,4 milioane de abonați ai Time Warner Cable au rămas fără internet”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile