marți, 1 iulie 2014

Extra Fotbal: Look Tv si Look Plus costă la UPC 10 lei lunar

Pachetul tematic "Extra Fotbal", care contine televiziunile Look Tv si Look Plus ( ambele in varianta SD si HD ), costa la UPC 10 lei lunar ( TVA inclus ).

Se pare ca UPC a decis ca televiziunile care transmit meciurile din Liga 1 sa fie incluse intr-un pachet suplimentar separat, pe care sa il achiziționeze doar iubitorii fotbalului sau fanii acestor doua canale.

Pentru abonare, doritorii pot sa trimita un SMS la numarul de telefon 1731. SMS-ul trebuie sa contina seria SmartCard-ului, urmat de codul FOTBAL, apoi sa astepte SMS-ul de confirmare de la UPC, care va fi de forma "Comanda pentru pachetul Extra Fotbal – tarif lunar 10 lei (TVA inclus) a fost procesata. Acum esti abonat la acest pachet." In scurt timp vei putea vedea pachetul de programe Extra Fotbal.

UPC si Focus sat au introdus deja cele doua televiziuni, in varianta SD, in grilele de programe oferite ( detalii AICI ).

Rămâne să aflăm care va fi oferta la Focus Sat, desi probabil va fi una similară sau proportionala cu oferta.

Update 2 iulie 2014, ora 11:00: Se pare ca UPC s-a răzgândit parțial si a retras din pachetul Extra Fotbal canalul Look Plus SD. Prețul pachetului a rămas însă acelasi. Conform Pagina de Media ( sursă AICI ), canalul Look Plus SD (standard definition) va putea fi vizonat de către țoti abonații la televiziune analogică și digitală de la UPC.

Update 2 iulie 2014, ora 12:20: Look Tv transmite tragerile la sorți pentru optimi Cupa Ligii.

UPDATE 2 iulie 2014, ora 19:20 - Compania UPC România a remis către HD Satelit o informare de presă, în care ne precizează că în pachetul de bază de televiziune UPC se vor difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Detalii AICI.

UPDATE 9 iulie 2014, ora 22:00 - Extraoptiunea Extra Fotbal se poate comanda AICI și se poate dezactiva de AICI.

Update 23 iulie 2014: UPC: Pachetul Fotbal va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar și explicit al clienților. Detalii AICI.


32 de comentarii despre subiectul „Extra Fotbal: Look Tv si Look Plus costă la UPC 10 lei lunar”:
Anonim

sper ca vom avea si varianta hd la focusat , dar variantele sd nu merita 10 lei

Anonim

Bine că le-a venit mintea la cap şi au făcut pachet separat. Cine vrea să se uite să plătească.

Valentin

Wow!!!! 10 Ron pentru Liga 1 la UPC!!!!!

Anonim

HHAHHAHAA ... 10 ron pentru LIGA - pai ma uit cu aceeasi suma la Skysports UK - F1 si Premier online

Anonim

stiam dinainte ca va fii la pachet separat ca celelalte,daca erau la pachetul de baza era de rau.Bravo e ff bine asa cumperi suplimentar meciurile.BRAVO FOCUS!!!

Anonim

Am spus ca va fi 10 ron la UPC si 12 ron la DTH.Unul de pe aici cu impresii,spunea ca de unde stiu.Uite ca incet incet se adeveresc spusele!

Anonim

Corect ! Abia acum o sa se vada cita lume este interesata si da vre-un ban pe ceea ce se intimpla pe stadioanele noastre si unii numesc asta …fotbal !

Anonim

Vor plati foarte multi pachetul suplimentar,mai ales la FocusSat.In mediul rural nu are nimeni acces la internet sau la sateliti extra.Clientii DTH sunt 90% in mediul rural.Acolo este "grosul" incasarilor !
Important pentru UPC este ca nimeni nu va putea sa ofere costuri mai mici egate de Liga I.In viitorul apropiat o sa-mi dati dreptate !

Anonim

in mod cert va fi gaura totala marca UPC

Unknown

sa se spele pe cap cu liga 1...

Anonim

@Anonim Vor plati foarte multi pachetul suplimentar,mai ales la FocusSat.In mediul rural nu are nimeni acces la internet sau la sateliti extra.Clientii DTH sunt 90% in mediul rural.Acolo este "grosul" incasarilor !
Important pentru UPC este ca nimeni nu va putea sa ofere costuri mai mici egate de Liga I.In viitorul apropiat o sa-mi dati dreptate !

Nai dreptate ca net este peste tot mai ales rds si cu viteza destul de buna care iti permite sa vezi liga 1 pe net si nu multi renunta la celelalte campionate pentru liga 1 prost sa fi sa renunti la atatea competiti doar pentru liga 1

Anonim

Nu are ce gaura sa fie.Liberty Global(detinatoarea UPC) este in spatele Intel sky Broadcasting.

Anonim

oficial nimic focusat pret pe cele 2 canale tv

Pintea Catalin

Cam mult 10 lei pentru Liga I si Cupa Romaniei. Atat costa si pachetul HBO cu HBO SD, HD, Cinemax si HBO Comedy la mine in Lugoj. Macar acolo mai ai ce sa vezi. Foarte mult pentru un campionat de o calitate mediocra.

Anonim

Hai mai copii ca nu e mult....dam noi banii pe altele si nu dam 10 lei sa vedem cum retrogradeaza Rapidul? Sau Dinamo? :))))

Anonim

Pay-per-view e prezent in tarile civilizate de ani buni, nu stiu de unde atata ura pe chestia asta.

Anonim

Atat am avut de zis si v-am pupat la palarie : Contravaloarea optiunii reprezinta o investitie in fotbalul romanesc, iar UPC sustine competitiile de valoare. Cum sustine si cultura, ei avand in grila de programe Discovery si altii, care se stiu ei, nu au.

Anonim

Daca nu sunt interesat nu te deranjeaza daca nu sustin fotbalul romanesc, nu? Iar nu stiu de cand Discovery inseamna cultura, eu credam ca repezinta stiinta. Eu spun ca cultura este reprezentat de canale ca Mezzo sau Favorit, unele emisiuni de pe TVR s.a.m.d.

Anonim

Da, ,,că cultura" stă în fotbal, nu? Asta vrei mata să sugerezi? Deci ăia care aleargă după minge sau cei care se uită la ei au mintea în călcâie?

Anonim

E si HD. O sa fie pe Look Plus HD si Look TV HD.

Anonim

Look TV ramane in abonamentul de baza, ala de 34 ron. pe Look vor fi jumatate dintre meciuri.

Anonim

e mai ieftin decat un pachet de tigari ... mi se pare decent

Unknown

O alegere foarte inspirata chestia cu pachetul suplimentra. Esti pasionat de fotbal iti iei pachetul. Nu esti ... bagi HBO.

Anonim

UPC-ul a gandit-o bine ... 10 RON nu e mult

Anonim

se poate sa fiu abonat la alti cablisti si sa achizitiobez doar acest pachet ? Sa am canalele de la o companie si look de la upc

Anonim

Nu se poate. Trebuie sa ai cel putin baza cumparata. Extra Fotbal este extraoptiune suplimentara la baza.

Anonim

Nu dati 10 lei pentru abonamentu tv, da rupeti pariurile cu sume mult mai mari !!!!

Anonim

confirm se deschide cele 2 canale tv la focus , am pachetul total , ieri nu merge azi surpriza .

Anonim

un colac ptr o salvare temporara la focus

Anonim

OPA ..ce avem noi aicea ... Roxana Ciuculescu iti uram bun venit in lumea fotbalului.

Anonim

Look Plus ramane gratuit in pachetul de baza si acolo se pot vedea o parte din meciuri.

Anonim

HD cand vor fi?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile