miercuri, 30 iulie 2014

Compania care deține Pro Tv își revine

Central European Media Enterprises, care detine printre altele si televiziunile Pro Tv, a anuntat astazi rezultatele financiare, separate pentru cele trei si sase luni incheiate la 30 iunie 2014.

Veniturile nete pentru al doilea trimestru incheiat la 30 iunie 2014 au fost de 204,870 milioane dolari SUA, comparativ cu 175,566 milioane dolari SUA pentru aceeași perioadă în 2013.

Veniturile nete pentru cele sase luni incheiate la 30 iunie 2014 au fost de 356.107 milioane dolari, comparativ cu 306.226 milioane dolari pentru aceeași perioadă din 2013. Pierderea per acțiune CME pentru cele sase luni incheiate la 30 iunie 2014 a fost de 0,69 dolari, comparativ 1.42 dolari în 2013.

Michael Del Nin ( Co-CEO CME ) a comentat: "Rezultatele noastre demonstreaza imbunatatirea semnificativă și continuă a situatiei financiare a companiei", iar Christoph Mainusch ( Co-CEO CME ) a adăugat: "Am redus costurile de conținut, menținând în acelasi timp cota de audiență, în ciuda concurenței Cupei Mondiale de Fotbal. Aceasta este o dovadă a calității continutului pe care il oferim."

România a fost cea mai performantă piață CME în privinta veniturilor pentru cele doua perioade mentionate. Cu toate acestea, Republica Cehă, care la un moment dat era considerată varful de lance al companiei, a arătat semne puternice de redresare și e posibil sa revină în viitorul apropiat pe primul loc in topul veniturilor companiei CME.


2 comentarii despre subiectul „Compania care deține Pro Tv își revine”:
Unknown

Pai normal dupa ce au vandut Serviti va rog si Masterchef la Antena Group au bani multi .
Urmeaza Romanii au Talent daca si emisiunea asta o vinde .............

Anonim

de revenit este bine ca își revine , dar mare greseala au facut ca au vandut Serviti va rog si Masterchef la Antena Group si cinestie poate ca maine poi maine vinde si Romanii au Talent si atunci dezastru va fi probabil si mai mare , pacat de PRO TV este bine totusi ca nu moare .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile