marți, 8 iulie 2014

Calculator tarife apeluri către destinații internaționale, efectuate din Digi Mobil RCS-RDS ( inclusiv Optim Nelimitat )

RCS-RDS a lansat un calculator de tarife apeluri catre destinatii internationale, pentru abonatii la Digi Mobil Optim ( inclusiv Optim Nelimitat ) si Digi Tel. Pentru a accesa calculatorul, dati click AICI.


In respectivul calculator este necesar sa introduceti numarul de telefon apelat in straintate, sa alegeti tipul de abonament pe care il detineti sau pe care vreti sa il achizitionati si apoi sa scrieti codul Captcha antispam. Apoi apasati butonul Afisare tarif.

Va fi afisat tariful unui minut de apel catre respectiva retea internationala sau gratuitatea acestuia ( Pret: 0,00000 Euro ), în functie de reteaua apelata si tipul de abonament.

Exista posibilitatea sa introduceti direct si numarul dvs. de telefon, daca suteti client la serviciul de telefonie RCS-RDS.

Astfel veti putea afla care operatori internationali pot fi apelati gratuit nelimitat si care contracost ( si tarifele aferente ), pentru a nu face apeluri foarte lungi si repetate catre destinatii care pot fi considerate de unii abonati ca gratuite, desi in realitate au un anumit cost. Insa veti afla, folosind acest calculator, si care sunt operatorii internationali care pot fi apelati gratuit din Digi Mobil Nelimitat.

UPDATE 14 MARTIE 2015:  PRINCIPALELE RETELE DE TELEFONIE MOBILA DIN EUROPA CATRE CARE AI MINUTE INCLUSE IN CADRUL ABONAMENTULUI DIGI MOBIL

Destinatiile de mai jos sunt valabile incepand cu data de 16.03.2015.

Verificati aici tarifele valabile pentru aceste destinatii pana la 16.03.2015.


4 comentarii despre subiectul „Calculator tarife apeluri către destinații internaționale, efectuate din Digi Mobil RCS-RDS ( inclusiv Optim Nelimitat )”:
Anonim

au si tarife ptr retelele din romania...cu orange,vodafone,cosmote....0.0300 Euro/min

Anonim

Tarife convorbiri la abonamentul Optim Nelimitat!!

cris

Bai anonim, tu stii ce vorbesti? Ai ales frate optiunea Digi optim NELIMITAT ???? Uite, am ales eu, si apar cu preturi ZEROOOOOOO.

Destinatie apelata: Romania Orange - Mobile
Pret: 0.0000 Euro

Destinatie apelata: Romania Vodafone - Mobile
Pret: 0.0000 Euro

Destinatie apelata: Romania Cosmorom - Mobile
Pret: 0.0000 Euro

V-ati lamuritm, anonimilor? Nu v-ati saturat sa tot mintiti si sa faceti flame ?

Anonim

am pus un numar de digi care nu are ab optim nelimitat....greseala mea....intradevar cu un numar care are ab nelimitat tarifele sunt zero!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile