marți, 22 aprilie 2014

Viasat Explorer își schimbă numele în Viasat Explore și va avea logo și grafică nouă, alături de TV1000, Viasat History și Viasat Nature

Modern Times Group ( MTG ) a anunțat rebrandingul mai multor canale de televiziune cu plată, începând de luni, 29 aprilie 2014.

Toate canalele factuale, dar și televiziunea TV1000, vor avea parte de noi logo-uri si noi pachete grafice, pe toate cele patru continente unde sunt difuzate.

Noile logo-uri au fost optimizate pentru a fi lizibile pe orice dispozitiv unde sunt afisate, inclusiv pe cele mobile, cu ecrane mici.

Canalele care vor fi incluse în rebranding sunt Viasat Explore ( cunoscut până acum ca Viasat Explorer ), Viasat History, Viasat Nature și Viasat Crime, precum și canalele de filme TV1000, TV1000 Action si TV1000 Kino.

Comentând cu privire la rebranding, Karin Heijink, VP la MTG, a declarat : " Am investit puternic în conținut și oferim mai multe premiere în Europa, prin canalele noastre. Noul pachet grafic reflectă noua calitate a acestor televizuni. În același timp, mai mulți spectatori se bucură de emisiunile noastre pe dispozitive mobile, încat rebrandig-ul a fost un pas firesc pentru a îmbunătăți experiența pe tablete si telefoane."

În plus față de poziția sa de lider media în patru țări nordice, MTG ofera 34 canale de televiziune cu plată Viasat, în rezolutie standard și/sau HD, prin propria platformă DTH prin satelit, dar și prin rețele terțe, pentru abonați din 32 de țări din Europa Centrală și de Est ( inclusiv Romania ), Asia, Africa și SUA. Canalele atrag un total de peste 92 de milioane de abonamente.


2 comentarii despre subiectul „Viasat Explorer își schimbă numele în Viasat Explore și va avea logo și grafică nouă, alături de TV1000, Viasat History și Viasat Nature”:
Anonim

Ar fi interesant sa lanseze se acest viasat crime in romania

Anonim

Nu cred ca o sa se lanseze in Romania pentru ca Viasat Crime partajeaza noaptea cu Viasat Nature [Viasat Nature/Crime] dar Viasat Nature este in Romania varianta Europe

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile