luni, 21 aprilie 2014

Top 3 siteuri cu download gratuit și legal muzică în format mp3

Printre avalanșa de websiteuri ce permit download muzica în format mp3, există si unele care oferă aceasta facilitate în mod gratuit, legal și fără a necesita înregistrarea unui cont. Pur si simplu dai click si downloadezi melodia aleasă.

Pe aceste websiteuri veți găsi o altfel de muzică și nu hiturile internaționale sau românesti cu care unii am fost obisnuiți. Însa sunt creații inedite, dintre care multe îți vor găsi cu siguranță un loc în biblioteca adevăraților ascultători de muzică.

Vom evidenția trei dintre aceste websiteuri cu download legal de melodii :


1. Free Music Archive - Download melodii mp3 de AICI

Free Music Archive este o bibliotecă interactivă de înaltă calitate, ce ofera download-uri legale de fisiere audio. Unele melodii de pe acest website pot fi chiar utilizate legal ca si coloană sonoră videoclipuri sau orice altă productie video în format digital.


2. Last FM - Download melodii mp3 de AICI.

Last.fm oferă nu doar fluxurile gratuite de muzică și recomandări, dar, de asemenea, unele piese sunt oferite legal pentru download gratuit.


3. Epitonic - Download melodii mp3 de AICI.

Epitonic este un site updatat periodic, care oferă gratuit descarcarea de melodii mp3, împreună cu informatii despre artist, precum și posibilitatea de a posta comentarii.


Un comentariu despre subiectul „Top 3 siteuri cu download gratuit și legal muzică în format mp3”:
Anonim

Un motor de căutare pentru astfel de conținut (muzică, imagini, video) este http://search.creativecommons.org/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile