sâmbătă, 5 aprilie 2014

4K Ultra HD la Cupa Mondială de Fotbal 2014

Cum multi văd in Cupa Mondială de Fotbal 2014 o rampă de lansare pentru industria 4KTV, Sony a dezvăluit planurile sale privind turneul din Brazilia.

Sony oferă deja o gamă largă de produse 4K, de la solutii de transmisie și productie profesionale la produse de larg consum 4K ( televizoare , proiectoare home theater și camere video Ultra HD ).

Compania japoneză colaborează cu FIFA pentru o serie de inițiative 4KTV, inclusiv producția in Ultra HD a filmului oficial FIFA World Cup 2014. De asemenea, trei meciuri vor fi produse integral în 4K, in scopul promovarii acestei noi tehnologii si a diversificării conținutului Ultra HD.

Filmul Oficial 2014 FIFA World Cup Film 4K va fi distribuit online de către FIFA, prin intermediul unor serviciii de distribuție a continutului Ultra HD.

Soichi Kawachi, VP Sony responsabil de parteneriatul cu FIFA, a declarat: " Suntem foarte încântați că vom oferi o experiență complet nouă de vizionare a celui mai mare eveniment sportiv din lume, FIFA World Cup, prin valorificarea tehnologia 4K. Va fi o experiență unică și convingătoare, ce va transmite emoția meciurilor din Brazilia, cu profunzimea și intensitatea pe care rezolutia 4K Ultra HD o oferă."

Directorul FIFA TV, Niclas Ericson, a adăugat: "Suntem bucuroși de colaborarea cu Sony, ce va încorpora tehnologia 4K în planurile noastre de producție. Ultra HD ​​va propulsa de fanii din întreaga lume într-o nouă dimensiune a vizionării și marchează zorii unei noi ere în transmisiile sportive."


Niciun comentariu despre subiectul „4K Ultra HD la Cupa Mondială de Fotbal 2014”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile