sâmbătă, 15 martie 2014

Paginile Facebook vor avea un nou aspect

Facebook va schimba aspectul pentru Pagini afisat pe PC-uri desktop, oferind un design care va face mai simplă găsirea de către utilizatori a informațiilor. De asemenea, administratorii vor avea afișate mai structurat instrumentele pe care le folosesc cel mai des.

Va fi modificat designul paginii de cronologie ( timeline )

Coloana din dreapta a paginii de cronologie va afisa in timp real toate mesajele din Pagina dumneavoastră și din News Feed.

Coloana din partea stânga a time-line-ului paginii dumneavoastră va oferi informații despre afacerea dvs., inclusiv o hartă, orele pentru întâlniri de afaceri, numărul de telefon și site-ul URL-ul, precum și fotografii și clipuri video.

Administratorii de pagină vor avea un acces mai simplu la meniuri

Indiferent unde vă aflați pe pagina dvs., veti putea vizualiza informații despre anunțurile publicitare pe care le rulați și despre noile Like primite de către pagina dvs., precum și notificările si mesajele necitite. Puteți face clic pe orice secțiune, pentru a afla mai multe detalii.

Vor fi de asemenea adăugate noi opțiuni de navigare în partea de sus a paginii, ceea ce face mai simplă accesarea activitatii și setarilor paginii dvs. de Facebook. Meniul pentru cresterea audientei, situat in partea de sus a paginii, va oferi acces direct la contul dvs. Ads Manager.

Pagini de urmărit

Paginile de urmărit vor fi incluse în instrumentul Page Insights, permitând administratorilor să creeze o listă de pagini similare cu ale lor și să studieze performanța paginilor proprii, comparativ cu cele detinute de concurență.

Pe fila "Prezentare generală" din Page Insights, administratorii vor putea studia unele statistici cheie despre paginile pe care le urmaresc. Tab-ul "Mesaje" de Page Insights include o caracteristică de vizualizare a celor mai vizualizate postări de săptămâna trecută, de pe paginile concurente pe care le urmăresc.

Când va fi activat noul design ?

Noul design al paginilor va fi activat începând de săptămâna viitoare, dar e posibil să dureze mai mult timp până sunt activate milioanele de pagini de Facebook. Pentru a avea prioritate, trebuie sa va înscrieti în lista de asteptare ( este afișat un buton la administratori, sub coperta paginii ).


Niciun comentariu despre subiectul „Paginile Facebook vor avea un nou aspect”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile