joi, 20 februarie 2014

Zvon: Animax CE se închide ?

Surse internationale vehiculează zvonul ca televiziunea Animax CE se va inchide pe 31 martie 2014. De exemplu, dthnews.hu anunță această închidere a Animax Central European, dar cu anumite rezerve, conform informatiilor solicitate de la Sony Pictures Television CE.

Animax este o televiziune japoneză creată și deținută de compania Sony Pictures Entertainment. Canalul Animax este dedicat genului anime și animațiilor japoneze. Televiziunea este difuzată în Japonia, Taiwan, Hong Kong, Coreea de Sud, America Latină, Asia de Sud-Est, Asia de Sud și în Europa ( în Europa Centrală începând din iulie 2007 și în Germania din iunie 2007).

În Romania, initial a fost transmis A+, un canal lansat în anul 2004 de către IKO Entertainment. A+ se dorea a fi un canal de filme de acțiune, dar această idee a fost abandonată. IKO mai avea în România canalul Minimax si a inlocuit A+ cu Animax, în data de 2 iulie 2007. Apoi, cele 2 canale, Minimax si Animax, au partajat timpii de emisie intr-un singur canal. Minimax începe de la ora 06.00, iar de ora 20.00 se difuzează programele Animax, subtitrate in limba română.

Daca se confirmă zvonul ca Animax CE se închide pe 31 martie 2014, e posibil să fie inlocuit cu programale televiziunii pentru adolescenti C8, un nou canal planificat a fi lansat de către Chello Central Europe, în prima jumatate a acestui an. Totusi, acestea sunt zvonuri si presupuneri și vă invit să le tratați ca atare.


7 comentarii despre subiectul „Zvon: Animax CE se închide ?”:
Anonim

Si nu o sa mai vadsi eu pe son gocu .ce facem............

Anonim

de azi inceteaza emisia

Anonim

Un singur canal de anime-uri si il inchide si pe ala ,

Anonim

Acum recent Minimax este difuzat 24 din 24 de ore...
Nu mai avem ce face!...Este prea tarziu sa mai salvam canalul!...

Anonim

Ar trebui sa mergem sa rugam sa ne dea un canal de anime-uri nou sau pe ANIMAX,cel mai bine este sa fie tot ANIMAX!
Eu am inceput sa imi postez pe Facebook ce continea acel canal...Doar ca nu pot traduce...Si este secret grupul meu ANIMAX...

Unknown

@Anonim

Să salvam canalul Animax!

Anonim

S-a închis și nu mai revine. Nu ai ce să mai salvezi. Chiar și la nemți a devenit doar un serviciu VOD!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile