marți, 7 ianuarie 2014

LG Web OS

LG a anuntat că sistemul său e operare webOS va fi disponibil pe 70% dintre televizoarele sale smart produse în acest an.

Configurarea televizorului este mai simpla si mai funny, LG creând un personaj animat denumit Beam Bird. Acest personaj va apărea numai la instalare.

Directorul de produse Colin Zhao a prezentat intr-un video oferit de Engadget noua interfață a Web OS.

Când apesi butonul Home de pe telecomandă, ești întâmpinat de o serie de iconuri colorate în formă de paralelogram în partea de jos a ecranului, suprapuse peste imaginea pe care o privesti in acel moment. Aceste iconuri includ un motor de recomandare a videoclipurile de astazi ( furnizat de o terță parte anonimă ), care prezintă conținutul cel mai popular în rândul publicului, plus sursele de conținut disponibile la televizor, fie că este vorba video online, mass-media localizate, televiziune in direct, console de jocuri sau media server.

Navigarea în meniul din stânga arată istoricul de vizualizare. Glisarea spre dreapta în meniu va afisa si restul de surse video care nu apar pe ecranul de start.

Ecranul Home vine cu un set preselectat de aplicații, dar este complet personalizabil de către utilizator.

Navigarea printre iconuri este rapidă și ușoră, inclusiv schimbarea surselor media sau de semnal. mai anunță reprezentantul LG.


Niciun comentariu despre subiectul „LG Web OS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile