luni, 23 decembrie 2013

Prima Tv, Kiss Tv, Kiss FM, Magic FM, One FM, Rock FM au fost vândute de către grupul ProSiebenSat.1

Grupul german ProSiebenSat.1 a vândut activele sale din România.

Radiodifuzorul a vândut televiziunea Kiss TV, precum si posturile de radio Kiss FM, Magic FM, One FM și Rock FM către Antenna Group, iar canalul de televiziune Prima TV a fost vândut omului de afaceri român Cristian Burci.

Achizițiile din România ale Antenna Group reprezintă cea mai recentă etapă din planul radiodifuzorului grec de a intra pe noi piețe din Europa Centrală si de Sud-Est.  Kyriakou, CEO Antenna Group , a declarat : "Suntem încântați că am reușit să achiziționăm aceste active lider de piață într-o țară importantă cum este România. Această achizitie reprezintă prima prezență a Antenna Group in România si suntem nerăbdători să deazvoltăm afacerea. Antenna Group se angajează să extindă prezența în această zonă geografică. Aceasta este cea mai recentă etapă în strategia noastră de dezvoltare."

Acordurile au fost semnate la sfârșitul săptămânii trecute, pe 20 decembrie și 21 decembrie 2013.

Radiodifuzorul privat german se va concentra acum pe serviciile sale de limbă germană. La inceputul acestui an, ProSiebenSat.1 a vândut canalele sale nordice către Discovery, în timp ce vanduse anterior, in 2011, si activele sale din belgia si Olanda.

Exclus din vânzare, cu toate acestea, este portalul video MyVideo, care are sediul central în București, România.

Antenna Group, cunoscută si sub numele de ANT1 Group, este poate cea mai mare companie de media din Grecia. A fost fondată în anul 1988 de către Kyriakou, președintele și fondatorul Antenna Group. Astăzi, Kyriakou conduce un imperiu media ale cărui operațiuni includ servicii de radiodifuziune, productie, servicii de internet, de telecomunicații, precum si o casă de discuri. La piatra de temelie a companiei este ANT1 TV, una dintre cele mai mari și mai de succes rețele de televiziune private din Grecia.


2 comentarii despre subiectul „Prima Tv, Kiss Tv, Kiss FM, Magic FM, One FM, Rock FM au fost vândute de către grupul ProSiebenSat.1”:
Anonim

care grup,
pisoiul
ca se duce piata media

gean

Anonim, e vorba de Antenna Group din Grecia, nu de Antena TV Group din România.

In conditii in care in Romania 42 % dintre români nu au accesat niciodata internetul, televiziunea si radioul vor merge mult si bine. Cand mare parte dintre români vor accesa zilnic internetul, poti sa spui intradevar adio la tv si radio. Eu ma uit maxim 10 ore la tv pe luna, nu ascult radio decat cand se ia curentul ( la un radio cu baterii ) sau in masina cateodata. In rest majoritatea divertismentului si informatiilor zilnice ( peste 95 % ) mi le asigura internetul. Cand mare parte dintre români vor fi ca mine, poti sa spui ca se duce piața media.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile